Ταξίδι στο Αγκίστρι

Σε ελάχιστη απόσταση, μόλις μίας ώρας, από την Αθήνα, το Αγκίστρι είναι εξαιρετική επιλογή για μονοήμερη εκδρομή ή απόδραση για διήμερο ή τριήμερο.

Το πλοίο ή το ιπτάμενο δελφίνι θα σας μεταφέρει στο Αγκίστρι από τον Πειραιά σε μόλις 1 με 1,5 ώρα στο Μεγαλοχώρι (Μύλοι) ή στην Σκάλα. Επιλέξτε το χωριό στο οποίο θέλετε να μείνετε και δείτε τις διάφορες επιλογές για διαμονή στο Αγκίστρι.

Η Σκάλα, έχει περισσότερες επιλογές για φαγητό ή ποτό και το Μεγαλοχώρι προτείνεται για - ακόμη περισσότερη - ξεκούραση. Τα Λιμενάρια είναι το τρίτο και πιο απομακρυσμένο (για τα δεδομένα του Αγκιστρίου) χωριό στο νησί.

Το καταπράσινο νησί έχει πολλές και καλές παραλίες. Πιο γνωστές είναι οι Δραγωνέρα, Απόνησος, Χαλικιάδα (δημοφιλής για γυμνισμό), η Σκληρή και η Μαρέζα, ενώ πολύ καλές είναι και οι παραλίες στη Σκάλα και το Μεγαλοχώρι.

Για φαγητό στο Αγκίστρι οι επιλογές είναι απεριόριστες και πολύ καλές (αν και με λίγο τσιμπημένες τιμές). Τόσο στην Σκάλα όσο και στο Μεγαλοχώρι θα βρείτε πολύ καλά εστιατόρια και ταβέρνες.

Τίποτα δεν βρέθηκε

Συγνώμη, αλλά δε βρέθηκαν αποτελέσματα. Η αναζήτηση θα βοηθούσε να βρείτε τα σχετικά άρθρα.