Απολαύστε την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής σε ένα αυθεντικό διατηρητέο αρχοντικό του 1892 στο Ξενώνας Γεροφώτης.

Ο Ξενώνας Γεροφώτης είναι τόσο κοντά στο κέντρο, αλλά ταυτόχρονα και πιο απομονωμένος καθιστώντας τον κατάλυμα ιδανικό για όσους επιζητούν την ηρεμία και λίγη απομόνωση από την καθημερινή αναστάτωση και τον θόρυβο του πλήθους.

Η τοποθεσία του προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να επισκεφτεί εξίσου βουνό και θάλασσα καθώς οι αποστάσεις και από τα δύο είναι πολύ κοντινές. Τα δροσερά καλοκαίρια και οι όμορφες, ήσυχες βραδιές στη φύση αποζημιώνουν τον επισκέπτη κάνοντας τον να θέλει να επιστρέψει σύντομα στο ίδιο μέρος.

Βρίσκεσαι σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένος από καταπράσινους αμπελώνες και ελαιώνες, απολαμβάνοντας από ψηλά την θέα του Κορινθιακού Κόλπου, ζώντας την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής.

Ο ξενώνας διαθέτει κεντρικό καθιστικό με τζάκι και 5 ευρύχωρα δωμάτια (25 – 40Μ2) 2-5 κλινών με κεντρική Θέρμανση, Air conditions και free WI-FI. Επίσης υπάρχει ένα μικρό lounge bar/restaurant με υπέροχη θέα που λειτουργεί σχεδόν όλο το χρόνο.

Βρίσκεται σε ένα γραφικό μικρό χωριό σε υψόμετρο 450μ, ενώ οι όμορφες παραλίες του Αιγίου Αλική, Άκολη και Σελιανίτικα απέχουν περίπου 10 χλμ (15 λεπτά).

Το πρωινό και τα γεύματα είναι σπιτικά φτιαγμένα με αγνά υλικά από την περιοχή μας πολλά από τα οποία είναι βιολογικά.

Εμφάνιση χάρτη