Μόλις 15 λεπτά από τη γραφική Αράχοβα, στην περιοχή Λιβάδι, το συγκρότημα κατοικιών ViP Chalet 4 Epoches, χτισμένο με σεβασμό στη φύση που το φιλοξενεί, αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές, χειμώνα και καλοκαίρι.

Οκτώ Chalet από 80 έως 200 τ.μ. που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, με κυρίαρχα υλικά το ξύλο και την πέτρα.

Το συγκρότημα ViP Chalet 4 Epoches συμπληρώνει τις παροχές του, μ’ έναν εξαιρετικά φροντισμένο περιβάλλοντα χώρο, BBQ, υπαίθριους χώρους για εστίαση και με εγκαταστάσεις ασφαλείας για μια άνετη διαβίωση.

Είναι μια ζεστή κατοικία πλήρως εξοπλισμένη με τις σύγχρονες ανέσεις και μ’ εκπληκτική θέα στις κατάφυτες με έλατα πλαγιές του δρυμού του Παρνασσού.

Επίσης διατίθονται: αυτόνομο διώροφο Chalet μονοκατοικία με πέτρα και ξύλο που αποπνέει θαλπωρή και ηρεμία, συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ., με πρόσβαση στον κήπο, αλλά και θέα στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο και το ελατόδασος και πέτρινο Chalet Α’ ορόφου με Σοφίτα, με ξύλινο ταβάνι ύψους 4,5 μέτρων, συνολικής επιφάνειας 112 τ.μ., με πολυτελές εσωτερικό, άνετο και λειτουργικό, με μπαλκόνι που ατενίζει τις κατάφυτες με έλατα πλαγιές του Παρνασσού. Στο συγκρότημα υπάρχουν και άλλα chalet διαφορετικών τύπων.

Το VIP-Chalet απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, το Βόλο και την Πάτρα, 15΄ λεπτά από τη γραφική Αράχοβα και 1,5 χλμ. από τη στροφή του Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Εμφάνιση χάρτη