Η Villa Rustica βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο αγροκτημα 30 στρεμμάτων, με αμυγδαλιές, αμπέλια, ελιές και οπωροφόρα δέντρα.

Η αγρέπαυλις αποτελείται από 8 ξύλινες σουίτες των 45 και των 65 τ.μ., μονόχωρες και δίχωρες αντίστοιχα, που συνδυάζουν απόλυτα την άνεση με το εκλεπτυσμένο γούστο.

Η κάθε σουίτα διαθέτει το δικό της τζάκι και είναι ιδανική τόσο για τις ρομαντικές βραδιές ενός ζευγαριού όσο και για τις στιγμές χαλάρωσης μιας οικογένειας αλλά και μιας μεγάλης παρέας. Σε αυτό συντελεί και η θέα που πραγματικά κόβει την ανάσα, αφού από τις τεράστιες μπαλκονόπορτες της κάθε σουίτας, ο επισκέπτης ατενίζει τη χαράδρα του Αώου και την κορυφή της Γκαμήλας, που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως οι Ελληνικές Άλπεις.

Όλες οι σουίτες είναι ισόγειες με πρόσβαση από το κεντρικό μονοπάτι, επιτρέποντας την άνετη διαμονή και σε επισκέπτες με κινητικά προβλήματα.

Στο σαλόνι του παραδοσιακού σαλέ με το τεράστιο τζάκι και την απεριόριστη θέα μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας σε μία ιδιαίτερα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Ένα πανέμορφο και με ιστορικές αναφορές πολυτελές συγκρότημα, η Villa Rustica, στη γραφική Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων, στην κωμόπολη που τη χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, η οροσειρά της Πίνδου, η χαράδρα του Αώου ποταμού και ο πιο καθαρός ποταμός της Ευρώπης, Βοϊδομάτης. Η θέα είναι εκπληκτική καθώς η αγρέπαυλις είναι εξολοκλήρου προσανατολισμένη προς τη χαράδρα του Αώου και την επιβλητική κορυφή της Γκαμήλας.

Εμφάνιση χάρτη