Το 4 αστέρων Veritas Boutique Art Hotel σας καλωσορίζει σε ένα ταξίδι απόλαυσης και χαλάρωσης στην καρδιά της γραφικής και πλακόστρωτης Βέροιας. Στην οδό Αριστοτέλους, εκεί που η μοντέρνα αισθητική συναντά την αυθεντική ομορφιά του νεοκλασικού.

Veritas, στα λατινικά, σημαίνει αλήθεια. Στη Ρωμαϊκή μυθολογία, Veritas, ήταν η θεά προστάτιδα της αλήθειας, κόρη του Κρόνου και της Αρετής.

Η λέξη Veritas κρύβει, όμως, μέσα της και τη λέξη Βέροια, της πανέμορφης πόλης που μας φιλοξενεί.

Το Veritas Boutique Art Hotel είναι ένα κομψό ξενοδοχείο στο κέντρο της γραφικής Βέροιας, που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από τις πιο σύγχρονες παροχές και υπηρεσίες, για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν μια ποιοτική και καλαίσθητη διαμονή 4 αστέρων στη Βόρεια Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε υπέροχα δωμάτια και μία σουίτα. Κάντε τις βόλτες σας στους δρόμους της Βέροιας ή στις γειτονικές περιοχές και στη συνέχεια απολαύστε το ποτό σας στo ατμοσφαιρικό Bistro μας, δοκιμάστε υπέροχες γεύσεις στο εστιατόριό μας και επιστρέψτε στο άνετο περιβάλλον του δωματίου σας.

Η υποδοχή του ξενοδοχείου βρίσκεται στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες, τιμές και παρεχόμενες υπηρεσίες όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ποδηλάτων, οργάνωση εκδρομών και περιηγήσεων στα περίχωρα της πόλης.

Οι υπηρεσίες μεταφοράς που προσφέρει το ξενοδοχείο από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δίνουν ένα ακόμη λόγο στους επισκέπτες να το εμπιστευθούν.

 

Εμφάνιση χάρτη