Το 2007, ο Σωτήρης και η Ανθή δημιούργησαν Το μπαλκόνι του Κράσσου με πολύ κέφι και μεράκι, εμπνευσμένοι από την συγκεκριμένη τοποθεσία, όπως την υπέροχη θέα και την ομορφιά της φύσης που εναλλάσσεται με τις εποχές του χρόνου.

Κύριο μέλημά ήταν να δημιουργηθεί ένας φιλικός, ζεστός και λιτός χώρος που να προσφέρει καλό φαγητό σε προσιτές τιμές.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από το μενού πιάτα βασισμένα στην τοπική κουζίνα και την αγάπη των ιδιοκτητών για το καλό και φρέσκο, ελληνικό φαγητό. Εδέσματα μαγειρεμένα με παραδοσιακό τρόπο και με τα πιο αγνά υλικά που μπορεί να προσφέρει η κορινθιακή γη.

Επίσης είναι η μοναδική ταβέρνα στην Αχαΐα που έχει προταθεί για το καλύτερο μαγειρευτό και ψητό της ώρας από τα βραβεία “LIFE & STYLE AWARDS”.

Και ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των υλικών που φτάνει στο τραπέζι σας είναι παραγωγή των ιδιοκτητών, όπως το ελαιόλαδο, το κρασί, το τσίπουρο, το ξύδι, τα κοτόπουλα, τα κουνέλια, τα λαχανικά εποχής (όσα μπορούν) και τα διάφορα γλυκά ταψιού και του κουταλιού.

Απολαύστε το φαγητό, τον καφέ ή το γλυκό σας, με θέα τα βουνά και τον Κορινθιακό! Η αίθουσα είναι κατάλληλη δια πάσης φύσης εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις, γιορτές κ.α. Διαθέτουμε ευρύχωρο και άνετο χώρο στάθμευσης πολλών θέσεων για ι.χ έως και πούλμαν!

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καλάβρυτα, Πελοπόννησος

Τηλέφωνο
Ιστός
Εμφάνιση χάρτη