Το ξενοδοχείο Tholaria Boutique Hotel στην Αστυπάλαια μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής που η παντοκρατορία του λευκού και το γαλάζιου, συνηγορεί στην ολοκλήρωση ενός σκηνικού λιτής αρχοντιάς και απόλυτης σεμνότητας.

Πέτρινες εσωτερικές καμάρες , λευκοί τοίχοι και γηινα υλικά, δημιούργησαν το ξενοδοχείο Tholaria Boutique στην Αστυπάλαια, που ισορροπεί ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, αλλά δεν χρειάζεται να “αποφασίσει”..

Ρομαντική αύρα στις Σουίτες, στα Studios αλλά και στην πισίνα του ξενοδοχείου, που αγναντεύει το Αιγαίο. Φιλοξενεί την χαλάρωση κάτω από τον ήλιο στη διάρκεια της ημέρας και την ήρεμη περισυλλογή κάτω από τον έναστρο θόλο τη νύχτα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι.

Το Tholaria Boutique Hotel (Θολάρια) πήρε το όνομά του χάρη στην παραδοσιακή Αρχιτεκτονική της Αστυπάλαιας, η οποία ακολουθείται στις καταλήξεις των κτηρίων.

Θόλος ή θολάρι είναι το ταβάνι που ακολουθεί σε όλο το μήκος του κτίσματος τη γνωστή αρχιτεκτονική γραμμή της Καμάρας.

Το πρωινό ειναι εξ’ ολοκλήρου παραδοσιακό, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες απο τη γη της Αστυπάλαιας. Επίσης, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια που φέρει την πιστοποιήση “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ” υπογεγραμμένη απο την Ελληνική Ομοσπονδία Τουρισμού.

Τέλος, εφαρμόζονται μια σειρά ενεργειών, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην ενότητα Οικολογική Ευθύνη, με σκοπό να προστατευτεί το περιβάλλον το οποίο μας έχει ανάγκη.

Εμφάνιση χάρτη