Ζήστε την εμπειρία που προσφέρει το αλπικό τοπίο της Ευρυτανίας και απολαύστε τη διαμονή σ’ ένα πετρόκτιστο αρχοντικό του 19ου αιώνα, στο The Old Inn.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό στην αρχιτεκτονική φυσιογνωμία των κτισμάτων μιας άλλης εποχής, διαμορφώνεται ένα ιδανικό περιβάλλον για ολιγοήμερες αποδράσεις σε ένα φυσικό τοπίο που μαγεύει τις αισθήσεις.

Ο ξενώνας The Old Inn προσφέρει πανοραμική θέα στο ελατόδασος και την κοιλάδα του Αγραφιώτη μαγεύοντας τον επισκέπτη από τα πρώτα λεπτά της διαμονής του.

Η παράδοση στο χτίσιμο των σπιτιών της περιοχής διατηρήθηκε άριστα στον ξενώνα αυτόν, αφήνοντας ανέπαφο το στοιχείο εκείνο που παραπέμπει στα χρόνια των γιαγιάδων και των παραμυθιών, σε μαγεμένα δάση και πέτρινους πύργους.

Επικρατεί η ησυχία και η γαλήνη και μόνο οι ήχοι της φύσης διακόπτουν αυτή την απόλυτη ηρεμία για να θυμίζουν το μεγαλείο της και πόσο απλόχερα το μοίρασε σε τούτον τον τόπο.

Περπατήστε στα δρομάκια και τα στενά σοκάκια και πάρτε μικρά μονοπάτια μέσα στο δάσος, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, χαζεύοντας τριγύρω τα χρώματα και την ατέλειωτη ομορφιά.

Οι μυρωδιές είναι τόσο έντονες και ο αέρας καθαρός που ακόμη και οι πιο δύσπιστοι θα λυγίσουν μπροστά στο εκπληκτικό αυτό τοπίο και θα αφεθούν να χαλαρώσουν και να επιστρέψουν ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια από όπου ξεκίνησαν.

Τα δωμάτια παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συνδυάζοντας αρμονικά το πέτρινο τζάκι και τα σκαλιστά ταβάνια με το υδρομασάζ και την ασύρματη πρόσβαση στο Internet.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κορυσχάδες, Καρπενήσι

Τηλέφωνο
Ιστός
Εμφάνιση χάρτη