Στα Τρικαλα Κορινθίας σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο βρίσκεται το μεζεδοπωλείο Tαβέρνα Άρτεμις βασισμένο στην παραδοσιακή Τρικαλίτικη κουζίνα με συνδυασμό την ποιότητα και την εξαιρετική γεύση σπιτικών μεζέδων. Για τους λάτρεις τις καλής παρέας μεζέδες μοναδικούς για καλό τσίπουρο και κρασί.

Με μεράκι και αγάπη στην παράδοση παρασκευάζονται καθημερινά ολόφρεσκα πιάτα με μοναδικές συνταγές, που έχουν παραμείνει σχεδόν αναλοίωτες στον χρόνο και οι επόμενες γενιές άλλαξαν πολύ λίγο και μόνο προς το καλύτερο.

Κρεατικά μαγειρεμένα στον φούρνο και σε ειδικά πήλινα σκεύη και παραδοσιακά ορεκτικά θα ευχαριστήσουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο κάνοντας τον να επιστρέψει σύντομα στην ταβέρνα Άρτεμις.

Στον χώρο τους χειμερινούς μήνες υπάρχει και τζάκι που τον ζεσταίνει και δημιουργεί μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα για όλη την παρέα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας αναξάρτητα με τον κρύο καιρο που επικρατεί.

Μετά απο ένα ολόκληρο πρωινό στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να ολοκληρώσει μία όμορφη και γεμάτη μέρα από ένα υπέροχο γεύμα μπροστά στο τζάκι με καλή παρέα και τοπικό κρασί.

Η Tαβέρνα Άρτεμις μπορεί να εξυπηρετήσει συλλόγους, γκρουπ, κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια κατόπιν επικοινωνίας. Παροχές Α.Μ.Ε.Α και ιδιωτικό πάρκινγκ.

Κάθε Σάββατο βράδυ, Κυριακή μεσημέρι και Αργίες διοργανώνονται υπάρχει και ζωντανή μουσική!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

12.00 - 24.00

Τρίτη

12.00 - 24.00

Τετάρτη

12.00 - 24.00

Πέμπτη

12.00 - 24.00

Παρασκευή

12.00 - 24.00

Σάββατο

12.00 - 24.00

Κυριακή

12.00 - 24.00

Εμφάνιση χάρτη