Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας βρίσκονται στον Πλάτανο της ορεινής Ναυπακτίας και καλωσορίζουν από τον Αύγουστο του 2008 που ξεκίνησαν την λειτουργία τους όλους όσους αγαπούν την ορεινή ελληνική φύση.

Τα μονοπάτια που σε οδηγούν μέσα από ρεματιές σε απίστευτα τοπία, οι δασικοί δρόμοι που σε φέρνουν στην καρδιά των βουνών.

Ο ξενώνας λειτουργεί όλο το χρόνο και αποτελεί ιδανική επιλογή για μια εκδρομή απόδρασης από την καθημερινότητα σε ένα παραδοσιακό και ιστορικό χωρίο της ορεινής Ελλάδας. Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι σας αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα.

Πρωινό στο φιλόξενο καθιστικό ή έξω στον κήπο, μέσα στις μαγευτικές μυρωδιές της φύσης που ξυπνά και καλό, σπιτικό παραδοσιακό φαγητό από τα χέρια της Ιφιγένειας.

Ο Πλάτανος, το όμορφο κεφαλοχώρι, που διατηρεί αναλλοίωτο τον παραδοσιακό χαρακτήρα του και εκπλήσσει ευχάριστα όσους το επισκέπτονται σας περιμένει.
Οδηγηθείτε μέσα από τα λιθόστρωτα σοκάκια στη γραφική πλακόστρωτη πλατεία του Πλάτανου με την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και τα παραδοσιακά πετρόκτιστα κτήρια.Ένα ιδανικό μέρος για να διώξεις από πάνω σου το άγχος της καθημερινότητας και να αφεθείς στη ζεστή και φιλόξενη περιποίηση της Ιφιγένειας. Είναι σαν να ξαναγίνεσαι για λίγο παιδί, ελεύθερο και χαρούμενο. Φως και θέα, τόσο καθαρή που σε λίγο χάνεσαι μέσα στις μυριάδες αποχρώσεις του πράσινου.
Εμφάνιση χάρτη