Το ξενοδοχείο Sfendamos Wood Village βρίσκεται μόλις 3 Km από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη). Απέχει 20 min. από την Νάουσα Ημαθίας και 1h και 30min. από την Θεσσαλονίκη.

Σε υψόμετρο 1300 μ. και μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον από οξυές, έλατα και σφένδαμους, δεσπόζουν 7 ξύλινα σπιτάκια και ένα κεντρικό chalet.

Το Καναδέζικο στυλ κατασκευής από χειροποίητα επεξεργασμένους κορμούς ελάτων, είναι απόλυτα εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον, όπως και η τοποθεσία είναι ιδανική για εξορμήσεις στο βουνό. Τα ξύλινα σπιτάκια έτοιμα όλες τις εποχές του χρόνου σας περιμένουν να νοσταλγήσετε όμορφες στιγμές στον καθαρό αέρα και ήλιο του βουνού.

Το Sfendamos wood village είναι ο ιδανικότερος προορισμός για εσάς που θέλετε να χαρείτε τη φύση και το βουνό και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Από το Sfendamos wood village μπορείτε να ξεκινήσετε μία ξενάγηση σε οινοποιία της περιοχής της Νάουσας και να γευτείτε κρασιά από διάφορες ποικιλίες σταφυλιών.

Όμως αυτό που κάνει περίφημα τα κρασιά της Νάουσας και τους αμπελώνες της είναι η ποικιλία του σταφυλιού «Ξινόμαυρο», το οποίο έχει τόπο προέλευσης τη Νάουσα.

Η γευσιγνωσία του «Ξινόμαυρου», η ξενάγηση στους αμπελώνες και οι παραδοσιακές γεύσεις από μεζέδες, όπως μάντζα με μπάτσο θα σας μείνει αξέχαστη εμπειρία.

Η καλύτερη περίοδος για ξενάγηση στα οινοποιία είναι από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τέλη Νοεμβρίου, όπου είναι περίοδος τρύγου, παραγωγής νέου κρασιού και η περίοδος παραγωγής τσίπουρου, που γίνεται σε παραδοσιακά ρακοκάζανα παίρνοντας το απόσταγμα του κρασιού και των στέμφυλων των σταφυλιών.

Εμφάνιση χάρτη