Το αγροτουριστικό κατάλυμα Rinidia Bio βρίσκεται στους πρόποδες της Σιένα Montagnola, ανάμεσα σε δάση και ελαιώνες, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια όμορφη θέα στη φύση της Τοσκάνης και του τοπίου.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Σιένα, στην Τοσκάνη, αποτελείται από οκτώ ευρύχωρα και ανεξάρτητα διαμερίσματα που προκύπτουν από την αποκατάσταση του αρχαίου τεχνουργήματος που χρησιμοποιούταν ως στάβλος. Η αποκατάσταση έχει διεξαχθεί με εξαιρετική προσοχή για να διατηρηθεί η τοπική αρχιτεκτονική παράδοση, χαρακτηριστική της υπαίθρου της Σιένα.

Οι εσωτερικοί χώροι άνετα επιπλωμένοι, δηλώνουν τις παραδόσεις της Τοσκάνης με ξύλινα δοκάρια στην οροφή και έπιπλα φτιαγμένα με την αγροτική παράδοση καθώς και σφυρήλατα κρεβάτια.

Το Rinidia Bio σήμερα δείχνει σαν ένας μικρός καθρέφτης της Τοσκάνης. Μια αγροικία που περιβάλλεται από ένα έγχρωμο βιολογικό κήπο, ελιές και οπωροφόρα δέντρα. Ένα όμορφο κατάλυμα με πισίνα και θέα σε έναν ανθισμένο κήπο αρωματικών λουλουδιών.

Το Rinidia Bio προσφέρει στους επισκέπτες του μια πισίνα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους επισκέπτες.

Από την πισίνα είναι δυνατόν να θαυμάσετε το όμορφο και ήρεμο τοπίο με λόφους και καλά καλλιεργημένα χωράφια. Προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια σε οικογένειες με παιδιά που θέλουν να περάσουν ευχάριστες ημέρες χαλάρωσης.

Τα θερμά λουτρά της περιοχής έχουν επίσης πολλές θεραπευτικές και όχι μόνο ιδιότητες: οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε θεραπείες ομορφιάς, αποκατάστασης και χρήσιμες θεραπείες για τη θεραπεία διαφόρων τύπων αναπνευστικών παθήσεων.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Loc. Le Colombaie 219 San Rocco A Pilli, Sovicille, Italy

Τηλέφωνο
Ιστός
Soc. Networks
Εμφάνιση χάρτη