Στο χωριό Κλειτορία, πολύ κοντά στα Καλάβρυτα και στο χιονοδρομικό κέντρο, βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού η Ταβέρνα Παλυβός. Το ελληνικό αυτό εστιατόριο με τα όμορφα μεγάλα παράθυρα προς την πλατεία και τα δέντρα της, σερβίρει καθημερινά και όλες τις εποχές του χρόνου τις νοστιμιές της ελληνικές φύσης με παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου.

Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση λειτουργεί εδώ και χρόνια με τοπικά προϊόντα απο ντόποιους παραγωγούς, διαλέγοντας πάντα την καλύτερη πρώτη ύλη. Η διαφορά φαίνεται στο κάθε πιάτο αφού οι γεύσεις είναι πραγματικά εξαιρετικές. Το μενού αποτελείται κυρίως απο μαγειρευτά φαγητά της ημέρας και ψητά της ώρας με μεράκι.

Ολόφρεσκιες σαλάτες και ψωμί, ελιές της περιοχής και κρασί επίσης. Όλα σερβιρισμένα με προσοχή και σεβασμό στον πελάτη, με πλούσιες μερίδες και μυρωδιές που σε κατακλύζουν. Οι φρέσκιες τηγανητές πατάτες στο ελαιόλαδο μας ταξιδεύουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια και τα ζεστά βραστά χόρτα μας δίνουν μια γεύση απο ολόκληρη την φύση της ελληνικής γης.

Ένα μενού που αλλάζει κάθε εποχή προτείνοντας μόνο ότι είναι διαθέσιμο και πιο φρέσκο στην κάθε χρονική περίοδο. Η σόμπα στο πίσω μέρος του εστιατορίου τον χειμώνα ζεσταίνει τον ταξιδιώτη και τον χαλαρώνει μετά απο μία γεμάτη ημέρα στο βουνό, ενώ το καλοκαίρι μπορεί να απολαύσει τη δροσιά των δέντρων στην πλατεία και τα άνετα καθίσματα της Ταβέρνας Παλυβού.

Μία ξεχωριστή ελληνική ταβέρνα με ιστορία και αγάπη για το καλό φαγητό, προσφέροντας μόνο, και ασταμάτητα, ότι πιο ποιοτικό και εύγευστο στον πελάτη καθώς βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο. Μία αληθινή όαση γεμάτων γεύσεων και αυθεντικής φιλοξενίας που ξυνπνάει όμορφα συναισθήματα και μας γεμίζει ευφορία και ικανοποίηση.

Η Ταβέρνα Παλυβός είναι ένα εστιατόριο που θα θέλετε να επιστρέφετε πάντα για να γευθείτε τις νοστιμιές του απολαμβάνοντας αληθινές στιγμές κοντά σε αληθινούς ανθρώπους!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09.00 - 02.00

Τρίτη

09.00 - 02.00

Τετάρτη

09.00 - 02.00

Πέμπτη

09.00 - 02.00

Παρασκευή

09.00 - 02.00

Σάββατο

09.00 - 02.00

Κυριακή

09.00 - 02.00

Εμφάνιση χάρτη