Στα Ζαγοροχώρια, στα Άνω Πεδινά, βρίσκεται ο ξενώνας Primoula Country Hotel and Spa, ένα παραδοσιακό Boutique Hotel, 4****, με δωμάτια, σουίτες και διώροφα πέτρινα σπίτια, κοντά στο φαράγγι του Βίκου, και τον Βοϊδομάτη. Τριγύρω, σε κοντινές αποστάσεις, η Κόνιτσα και τα παραδοσιακά χώρια Πάπιγκο, Μονοδένδρι και Κήποι, με τα ονομαστά πέτρινα γεφύρια , τις παλιές εκκλησίες, και τα μοναστήρια. Τα Γιάννενα με τη λίμνη Παμβώτιδα και το σπήλαιο Περάματος απέχουν μόνο 35 χλμ. από το Ζαγόρι.

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα αναστηλωμένο αρχοντικό και προσφέρει αξέχαστη διαμονή στο Ζαγόρι, σε δωμάτια με τζάκι, οικογενειακά δωμάτια, αυτόνομες κατοικίες, και σουίτες, επιπλωμένα με ποιότητα και πολυτέλεια.

Το παραδοσιακό κατάλυμα προσφέρει πρωινό, βασισμένο στα αγνά τοπικά προϊόντα της Ηπειρώτικης γης (τυριά, αυγά, μελί, χόρτα για πίτες και βότανα από το Ζαγόρι), και έχει βραβευτεί από το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του ΕΟΤ.

Ο ξενώνας Primoula Country Hotel and Spa σε συνεργασία με εταιρίες εναλλακτικού τουρισμού οργανώνει για εσάς δραστηριότητες στην φύση, όπως : Rafting, στον Βοϊδομάτη και τον Άραχθο, Canyoning, Ποδηλασία βουνού, Αναρρίχηση, Πεζοπορία, Ιππασία, Αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Εμφάνιση χάρτη