Η Πούλια της λαϊκής φαντασίας και των παραμυθιών. Πέτρινες Πλειάδες στη Φλώρινα. Ένα φιλόξενο παραδοσιακό χωριό,
φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πέτρα και παραδοσιακά δομικά υλικά, που στεγάζεται σε μία μοναδική τοποθεσία.

Ένα ταξίδι στον χρόνο. Σε μία εποχή που όλα ήταν αγνά,παραδοσιακά, φιλόξενα. Μία οικογένεια από ανεξάρτητα πέτρινα σπίτια, λίγο έξω από το κέντρο της πανέμορφης Φλώρινας, που έχουν ως στόχο να σας προσφέρουν το κλειδί στην χαλάρωσης και την απόλαυση.

Η μοναδική τοποθεσία των Πλειάδων, στους πρόποδες ενός ορεινού σημείου, τους δίνουν το ξεχωριστό προνόμιο μιας μαγευτικής απέραντης θέας, στην παρθένα πεδιάδα της Φλώρινας και το αγαπημένο Καϊμακτσαλάν.

Οι Πλειάδες, συνδυάζουν την παραδοσιακή αισθητική με την απλότητα και την πολυτέλεια. Οι εμπνευσμένες σιδηροκατασκευές, τα έπιπλα, φιλοτεχνημένα το καθένα ξεχωριστά από ξύλο και σίδηρο, τα πέτρινα τζάκια, οι χειροποίητες κουρτίνες και σκεπάσματα, τα απαλά χρώματα που δένουν απόλυτα με τα κυρίαρχα υλικά και προσδίδουν στα κτίσματα την αρετή της αρμονίας.

Οι Πέτρινοι Ξενώνες αποτελούνται από double bed rooms, family suites, superior suite και έναν φιλόξενο χώρο ΑΜΕΑ. Καθένα από αυτά φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και μεράκι.

Η τέχνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση και την αύρα τους. Στον κάθε χώρο αντιστοιχεί το όνομα μιας πλειάδας και φιλοξενεί το αντίστοιχο έργο τέχνης που φιλοτέχνησε η ζωγράφος Λίτσα Παπαδημητρίου.

Σε έναν υπέροχο χώρο, με συναρπαστική θέα, η κυρία Ελένη ετοιμάζει παραδοσιακές και όχι μόνο συνταγές με υλικά και προϊόντα εποχής και περιοχής.

Εμφάνιση χάρτη