Αν αυτό που ψάχνετε είναι η απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με γνήσιες αυθεντικές γεύσεις, παραδοσιακούς μεζέδες και θέλετε να βρείτε όλα τα παραπάνω στις πλέον ανταγωνιστικές-χαμηλές τιμές μόλις ανακαλύψατε το Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο & Ουζερί “Πετραλώνι” το νέο σας στέκι.

Είμαστε ανοιχτά καθημερινά το, και προσφέρουμε τα πιάτα και τα ορεκτικά μας που είναι όλα χειροποίητα και παρασκευάζονται από φρέσκα εξαιρετικά υλικά στο χώρο μας. Από καισαροπιτάκια, γαύρο μαρινάτο, σουτζουκάδα, σπετσοφάι, κότσι χοιρινό, μέχρι θαλασσινά, θα απολαύσετε ένα μενού που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.
Tα ποτά μας είναι αυστηρά επιλεγμένα από περιοχές του τόπου μας με παράδοση στο κάθε είδος: “Κρασί Λήμνου”, “Ρακή Κρήτης”, “Τσίπουρο Τυρνάβου” ,Ούζο Μυτιλήνης” .

Όταν ο καιρός είναι καλός μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στα τραπεζάκια έξω. Ενημερωθείτε για το ωράριο μας (μεταβλητό ανά περίοδο) μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, για τη ζωντανή μουσική αλλά και για τις προσφορές μας, που σας προκαλούν ευχάριστα και ακόμα περισσότερο από τον ήδη προκλητικό τιμοκατάλογο.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

17.00 - 01.00

Τετάρτη

17.00 - 01.00

Πέμπτη

17.00 - 01.00

Παρασκευή

13.30 - 02.00

Σάββατο

13.30 - 02.00

Κυριακή

12.30 - 01.00

Εμφάνιση χάρτη