Υπάρχουν 4 στούντιο για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες μας στο Ξενοδοχείο Παπαευαγγέλου, που είναι ιδανικά για οικογένειες.

Εκτός από τα ευρύχωρα δωμάτια υπάρχει στο καθένα και μια σύγχρονη κουζίνα, που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη θέα πάνω από τα  βουνά Γκαμήλα και Αστράκα.

Το Ξενοδοχείο Παπαευαγγέλου θα σας εγγυηθεί ξεκούραστες διακοπές σε μια αστική περιοχή. Υπάρχουν 10 δωμάτια για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες μας. Από τα 10 δωμάτια δύο είναι δίκλινα, με δυνατότητα τρίτου κρεβατιού, και επτά δωμάτια είναι τρίκλινα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, τηλέφωνο, αυτόνομη θέρμανση και είναι περιττό να αναφέρουμε την καταπληκτική θέα!

Τα δωμάτια καθαρίζονται σε καθημερινή βάση. Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi. Στο μπαρ σερβίρεται το πρωινό το οποίο περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε: φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς, φρεσκοψημένο ψωμί, τοπικά τυριά, αυγά, σπιτικές μαρμελάδες, και φυσικά καταπληκτικό εσπρέσο!

Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας ο χώρος του μπαρ είναι ανοιχτός σε όποιον θέλει να καθίσει, να διαβάσει ένα βιβλίο, να παίξει ένα παιχνίδι ή να απολαύσει το ποτό του δίπλα στο τζάκι.

Εμφάνιση χάρτη