Σε αυτόν τον ονειρεμένο παράδεισο φυσικής ομορφιάς του Παπίγκου, που αποτελεί ένα ταξίδι μοναδικού προορισμού, ο ταξιδιώτης, έχει τη χαρά και την δυνατότητα, να απολαύσει όλες τις ομορφιές του Παπίγκου, μέσα από τη ζεστασιά της εξαιρετικής φιλοξενίας του, στο Πάνθεον.

Ένα ξενοδοχείο, όπου η θέα του, είναι οι επιβλητικοί πύργοι της κορυφής της Αστράκας. Με δέντρα, λουλούδια, και τρεχούμενα νερά να τον περιβάλλουν στον αυλειο χώρο του. Το Πάνθεον, είναι ένα ξενοδοχείο που πληρει όλες τις ανέσεις, με την κάθε λεπτομέρεια, που θα ήθελε ο κάθε ένας ταξιδιώτης, να του δωθεί.

Η αρχοντιά του Ζαγορίσιου πολιτισμού, έχει αποδοθεί, με κάθε λεπτομέρεια, στο Πάνθεον. Μεταμορφώνοντας, έτσι, με ιδιαίτερο τρόπο, μνήμες από την παλαιά αισθητική και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων στο Μεγάλο Πάπιγκο της Δύσης. Στο Πάνθεον κυριαρχούν τα ζεστά παραδοσιακά χρώματα και τα Ζαγορίσια υφαντά, μοναδικής τέχνης, καθώς, το χειμώνα, επικρατεί ζεστή ατμόσφαιρα παντού, ενώ το καλοκαίρι δροσιά και ηρεμία.

Τα δωμάτια είναι με ιδιαίτερα όμορφη θέα, και σε όλα υπάρχει η θαλπωρή του τζακιού, που γλυκαίνει τις στιγμές του ταξιδιώτη, ειδικά μετά από μία περιπλάνηση στη φύση. Επιπλέον, υπάρχει αυτόνομη θέρμανση σε όλα τα δωμάτια. Η καθαριότητα του χώρου και η εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Πάνθεον είναι αξιοσημείωτα και χαρίζουν ηρεμία και εμπιστοσύνη σε κάθε περίσταση.

Το εξαιρετικό ταβερνάκι του Πάνθεον, που θαρρεί κανείς πως βγήκε από παραμύθι, είναι έτοιμο πάντα, να σας υποδεχτεί και εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε γεύσεις Ζαγορίσιες και σπιτικές συνταγές με τοπικά αγνά υλικά του χωριού και της Ηπείρου. Ρωτήστε τους για τις ομορφιές της περιοχής, και πώς θα μπορούσατε να τις δείτε. Είναι κοντά σας για ό,τι χρειάζεστε για μία ασφαλή και αξέχαστη παραμονή.

Εμφάνιση χάρτη