Ξεκινώντας την ημέρα σας μετά από ένα απολαυστικό πρωινό μπάνιο στον γεμάτο με αρχαία ιστορία κόλπο του νησιού του Αγίου Νικολάου και βουτώντας στα κρυστάλλινα νερά της μικρής ιδιωτικής παραλίας του Ornella Beach Resort & Villas, περπατώντας και διασχίζοντας τον καταπράσινο κήπο απολαμβάνετε το πλούσιο σπιτικό πρωινό σας στο εστιατόριο.

Κατηφορίζοντας προς το Ornella Beach Resort & Villas και με θέα την πανέμορφη παραλία της Μπέλλα Βράκα μπαίνετε στο κεντρικό κτίριο, το οποίο περιλαμβάνει την υποδοχή του ξενοδοχείου, το μπαρ και το εστιατόριο. Με θέα το πανέμορφο και καταπράσινο νησί του Αγίου Νικολάου βρίσκονται οι βίλες του ξενοδοχείου κατάλληλες και για οικογένειες.

Το Ornella Beach Resort & Villas είναι χτισμένο με φροντίδα από πέτρα και ξύλο αποτελούμενο από 10 αυτόνομα κτίρια το ένα να γειτονεύει με το άλλο, όλα με τις ιδιωτικές τους πισίνες.

Στο χώρο του κεντρικού κτιρίου βρίσκεται το εστιατόριο στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας. Χρησιμοποιώντας αγνά και ντόπια υλικά το πρωινό θα σας γεμίσει ενέργεια και απόλαυση.

Για βραδινό φαγητό, το χωριό Σύβοτα σας παρέχει πολλές και διαφορετικές επιλογές, σε μόλις 5 λεπτά περπατώντας από το ξενοδοχείο.

Ιδανικό περιβάλλον για αξέχαστες διακοπές που οι ανθρώπινες σχέσεις κατά την αναχώρησή σας μπορεί να είναι ακόμα πιο δυνατές. To προσωπικό του Ornella Beach Resort & Villas θα προσπαθήσει οι αναμνήσεις σας από τα πανέμορφα Σύβοτα να είναι δυνατές και να επιστρέψετε σύντομα.

Εμφάνιση χάρτη