Μόλις 33 χλμ. από την πόλη των Τρικάλων και σε 920 μ. υψόμετρο βρίσκεται το πανέμορφο χωριό της Ελάτης το οποίο δεσπόζει στις παρυφές του Κόζιακα, βουνό του Ασκληπιού, με το μαγευτικό ελατοδάσός του, όπου αν είστε τυχεροί σε κάποιον περίπατό σας στα ονειρικά του μονοπάτια μπορεί να συναντήσετε τις Ορεάδες, κόρες του Δία και νύμφες των βουνών…, αν όμως όχι σίγουρα θα συναντήσετε ένα φιλικό και φιλόξενο μέρος για χαλάρωση και ξεκούραση, το ξενοδοχείο Ορεάδες, που το όνομά του δανείστηκε από τα παραμύθια της γιαγιάς και τις ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας!

Πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού (μόλις 200μ.) βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο το οποίο διαθέτει 14 ευρύχωρα δωμάτια με τζάκι και μαγευτική θέα του Κόζιακα, καθώς και των γύρω βουνοκορφών, τα οποία θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.Στο σαλόνι θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας δίπλα στο τζάκι σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Η Ελάτη είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα ορεινά χωριά των Τρικάλων, αλλά και της Θεσσαλίας και η ονομασία της δεν είναι τυχαία, αφού πνίγεται κυριολεκτικά μέσα στα έλατα, δημιουργώντας την εικόνα μιας πανέμορφης ζωγραφιάς.

Είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τουριστικά τόσο στον τομέα της διαμονής, όσο και της ψυχαγωγίας και καλύπτει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις του επισκέπτη.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ελάτη, Τρίκαλα

Τηλέφωνο
Εμφάνιση χάρτη