Μόλις 5χλμ από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Καρπενήσι (θέση Άμπλα), η Ονειρόπετρα αποτελεί εξαιρετικά προσβάσιμο προορισμό για κάθε επισκέπτη. Bρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο, 3χλμ αφού διασχίσετε τη σήραγγα που ενώνει το νομό Φθιώτιδας με το νομό Ευρυτανίας.
Ερχόμενοι από Αθήνα (285χλμ) θα χρειαστείτε περίπου 3 ώρες οδικώς, ενώ από την Θεσσαλονίκη το Καρπενήσι απέχει 310χλμ. δηλαδή περίπου 4 ώρες.

Μια ομάδα νέων ανθρώπων με φρέσκες ιδέες, πολύ μεράκι και αμέριστη αγάπη για τον ξεχωριστό αυτό τόπο αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να φτιάξουν κάτι όμορφο και μοναδικό. Έτσι, δημιούργησαν ένα μοναδικό ορμητήριο που θα κάνει τις αποδράσεις σας ονειρεμένες.

Βασικά συστατικά της Ονειρόπετρας είναι η φιλοξενία που προσφέρεται απλόχερα και η ζεστασιά του χώρου μέσα από την άνεση και το design με έπιπλα & φωτιστικά από το υπέροχο Love-it.gr.

Χτισμένη με πέτρα, ξύλο, καινοτόμες ιδέες και όραμα, σκοπό έχει να κάνει τη διαμονή σας στο Καρπενήσι αξέχαστη, συνδυάζοντας μοναδικά τη φυσική ομορφιά του τόπου με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου μας.

Η Ονειρόπετρα διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ικανοποιηθούν όλες οι επιθυμίες του επισκέπτη, προσφέροντας ηρεμία και ξεκούραση, αλλά ταυτόχρονα δράση και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σας σε ένα παραμυθένιο τοπίο!

Εμφάνιση χάρτη