Η ταβέρνα Ο Νώντας βρίσκεται στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Λειβαδιάς Αθήνας, στην Λειβαδιά. Μέσα σε ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον θα βρείτε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και θα δοκιμάσετε παραδοσιακά ρουμελιώτικα πιάτα, στην σούβλα και στα κάρβουνα.

Θα εκτιμήσετε αφάνταστα το ντόπιο βαρελίσιο κρασί και τα ασύγκριτης ποιότητας φρέσκα ντόπια προϊόντα. Στο τέλος θα αποχωρήσετε με ένα γλυκό ή με ένα φρούτο εποχής.

Η ταβέρνα Ο Νώντας αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση σε έναν ευχάριστο χώρο με αρχοντικό στιλ και επίπλωση διακοσμημένο με φροντίδα και μεράκι. Θα βρείτε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, με πιάτα στα κάρβουνα και στη σούβλα, με εκλεκτό χύμα κρασί, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, με ασυναγώνιστη ποιότητα και αξεπέραστη εξυπηρέτηση. Προσφέρει ντόπια και φρέσκα προϊόντα, σε τιμές εναρμονισμένες με το πνεύμα της εποχής.

Διαθέτει εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ, κλιματιζόμενη αίθουσα, ασύρματο διαδίκτυο, άνετη πρόσβαση και τουαλέτα για ΑμεΑ, ειδικά μενού (παιδικά, για εκδρομείς κ.α.) και εορταστικά γεύματα.

Εμφάνιση χάρτη