Συνδυάζοντας τον κομψό σχεδιασμό με τα φυσικά υλικά, την αρμονία του φυσικού περιβάλλοντος με τον ιδανικό προσανατολισμό, το ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria προσφέρει δωμάτια ιδανικά για ξεκούραση και χαλάρωση.

Το Negroponte Resort Eretria είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2004. Η φιλοξενία στο Negroponte Resort αντανακλάται από την γνώση και τις αξίες που έχουν αποκτηθεί από τους ιδιοκτήτες στη φημισμένη ξενοδοχειακή σχολή της Λωζάννης.

Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ στη βεράντα του εστιατορίου Λεβάντε μπροστά από μία μαγευτική θέα στις αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας και του πράσινου των πεύκων.

Καθημερινά επιλέγονται τα πιο φρέσκα προϊόντα από τις τοπικές αγορές και ετοιμάζονται πιάτα της Ελληνικής κουζίνας με την τέχνη και το μεράκι της ομάδας μαγειρικής του Negroponte Resort Eretria.

Το lobby bar βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου ανάμεσα στο εστιατόριο Λεβάντε και την υποδοχή. Τα μεγάλα παράθυρα και ανοίγματα επιτρέπουν στους πελάτες να απολαύσουν την πανέμορφη θέα προς την εξωτερική πισίνα και τη θάλασσα του Ευβοϊκού. Το τζάκι στην άκρη του lobby προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Η βεράντα του Lobby bar με τους άνετους καναπέδες και πολυθρόνες σας αποτελεί ιδανικό μέρος για να απολαύσετε με την παρέα σας το αγαπημένο σας ποτό ακριβώς μπροστά στη θάλασσα.

Η ομάδα συνεδρίων του ξενοδοχείου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε συνεδρίου. Αφοσίωση και ευελιξία αποτελούν τις βασικές μας αξίες για την επιτυχημένη οργάνωση ενός συνεδρίου.

Επιλέξτε από μία σειρά όμορφων και λειτουργικών εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων για την οργάνωση κάθε εκδήλωσης από εταιρικό δείπνο μέχρι γαμήλια εκδήλωση δίπλα στην παραλία. Όλες οι αίθουσες συνεδρίων και οι εξωτερικοί χώροι εκδηλώσεων έχουν θέα στη θάλασσα.

Η πολύχρονη εμπειρία και η αφοσίωση στην οργάνωση εταιρικών event επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν επαναλαμβανόμενοι πελάτες – εταιρείες στην φιλοξενία των εκδηλώσεων τους.

 

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ερέτρια, Εύβοια

Τηλέφωνο
Soc. Networks
Εμφάνιση χάρτη