Σ’ αυτό το μοναδικό τόπο, μες στο παρθένο δάσος, αυτές τις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, αναγέννησης και επαφής με τη φύση, θέλησε να τις μοιραστεί με ακόμη περισσότερους. Έτσι μαζί με το φίλο του, Δημήτρη Παναγόπουλο, άρχισαν να σχεδιάζουν το Montanema Handmade Village.

Λιθαράκι λιθαράκι, όνειρο το όνειρο, γεννήθηκε ένα απολύτως χειροποίητο χωριό φιλοξενίας, όπου η αγάπη για τη φύση και τη τέχνη, η γεύση της παράδοσης, η οικολογική συνείδηση, η αυθεντική φιλοξενία αποκτούν ουσιαστικό νόημα.

Οι είσοδοι με τις βαριές, ξύλινες, χειροποίητες πόρτες, η ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου, η προσωπική συλλογή παλιών αντικειμένων και έργων τέχνης που δίνει ξεχωριστό διακοσμητικό ύφος, οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά, τα ενεργειακά τζάκια που καίνε διαρκώς, τα λαξευμένα μπάνια με τις τσιμεντοκονίες και οι χρωματισμοί με βυζαντινές τεχνοτροπίες, οι άνετοι φωτεινοί χώροι, και βέβαια οι βεράντες που σχεδόν χαϊδεύουν τα έλατα συνθέτουν το προσωπικό σας καταφύγιο χαλάρωσης φτιαγμένο με τα υλικά της φύσης.

Η χαλαρότητα ενός εξοχικού σπιτιού, όπου έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις μόνος σου τον καφέ σου στο κουζινάκι, συναντά τις ανέσεις ενός ορεινού resort, μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και σέρβις με ψυχή.

Εμφάνιση χάρτη