Το Meteora Hotel αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες  αλλά και συνάμα παραδοσιακές  ξενοδοχειακές μονάδες στην γραφική περιοχή των Μετεώρων. Λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2006 και διαθέτει μοναδικές ανέσεις και υπέροχους χώρους χαλάρωσης που τους χαρακτηρίζει η λεπτομέρεια και η πρωτοτυπία στη διακοσμητική επιμέλεια.

Το συγκρότημα διατηρεί έντονα την αρχιτεκτονική παράδοση της τοπικής περιοχής, αλλά πάλλεται συνάμα και σε minimal απόχρωση και μορφή. Οι διάσημοι αρχιτέκτονες Νίκος Βαλσαμάκης και Piotr Barelkowski στιγμάτισαν καθοριστικά τη δημιουργία του ξενοδοχείου.

Χτισμένο στο υψηλότερο σημείο της περιοχής του Καστρακίου, δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει την απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού τοπίου που προσφέρουν οι βράχοι των Μετεώρων, από κάθε σημείο αλλά και γωνία της ξενοδοχειακής μονάδας.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και επιθυμεί την απόλυτη ικανοποίηση και την ευχάριστη αλλά και απολαυστική διαμονή του επισκέπτη τόσο μέσα στους χώρους αυτού όσο και κατά την περιήγηση του στην ευρύτερη περιοχή.

Το  Meteora Hotel  διαθέτει 62 δωμάτια: δίκλινα, τρίκλινα με δυνατότητα προσαρμογής, τετράκλινα, οικογενειακά δωμάτια και σουίτες καθώς και όλους τους αναγκαίους χώρους υποδοχής και χαλάρωσης.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες ανέσεις με σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση και χαλάρωση του επισκέπτη.

Οι σουίτες διαθέτουν την πλήρη πολυτέλεια που πιθανόν να αναζητήσει κάποιος κατά την επίσκεψη του στην περιοχή των Μετεώρων.

Εμφάνιση χάρτη