Με μόλις 17 δωμάτια, στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου, το εξαιρετικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Marpessa Hotel, κατασκευασμένο το 1926 προσφέρει στους επισκέπτες του Αγρινίου τρεις εξαιρετικές επιλογές διαμονής στο Αγρίνιο.

To Marpessa Hotel συγκαταλλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης, ως μέλος στο δίκτυο των ιστορικών ξενοδοχείων της Ευρώπης – Historic Hotels of Europe και των Ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων – Yades Greek Historic Hotels. Οι επισκέπτες μας, μας χάρισαν με την ψήφο τους την πρώτη θέση στην κατηγορία Best Historic Hotel New Member 2016, ανάμεσα στα 500 ξενοδοχεία – μέλη των Historic Hotels Of Europe.

Το σύνολο των δωματίων έχουν εξοπλιστεί με εξαιρετικής ποιότητας ανατομικά στρώματα Simmons, βαμβακερά σεντόνια και πετσέτες, επώνυμα προϊόντα περιποίησης, θυρίδες φύλαξης, docking station, smart tv, ασύρματο internet, κλιματισμό, ψυγεία με επιλεγμένα προϊόντα, στεγνωτήρα μαλλιών και έχουν διακοσμηθεί με σεβασμό στην ιστορία του κτηρίου αλλά πάντοτε με γνώμονα τη μεγαλύτερη άνεση του διαμένοντα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην συσκότιση και την ηχομόνωση του κάθε δωματίου ξεχωριστά.

Στο -1 επίπεδο του ξενοδοχείου σας περιμένει το γυμναστήριο και το spa. Διακοσμημένο με φυσικά υλικά όπως βότσαλα, καλάμια, ξύλο και βαμβακερά υφάσματα είναι έτοιμο να σας αναζωογονήσει σώμα και πνεύμα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του «9 Λίμνες Spa» συνυφασμένες με το επίπεδο ποιότητας που συναντά κανείς σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου συμπληρώνονται με τις ατομικές θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας που σας προτείνει το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Εμφάνιση χάρτη