Το Kekrifalia Hotel βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Σκάλα στο Αγκίστρι και μόλις μία ώρα μακρυά από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά. Η Σκάλα είναι ένα μικρό, ήσυχο χωριό που προσφέρεται για στιγμές απόλυτης ηρεμίας και ξεκούρασης μιας και δεν έχει παρα ελάχιστα αυτοκίνητα και θόρυβο γενικά.

Το ξενοδοχείο Kekrifalia Hotel, Bar & Restaurant βρίσκεται στην άκρη ενός μικρού βράχου που αγγίζει τη θάλασσα και είναι ορατό απο το λιμάνι της Σκάλας απο όπου φεύγουν τα καράβια για τον Πειραιά και την Αίγινα. Τριγυρίζεται απο πεύκα και άλλα δέντρα και στην πλακόστρωτη αυλή του υπάρχουν λουλούδια και φυτά μετατρέπονάς το σε έναν όμορφο, γραφικό κήπο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας.

Τα 15 συνολικά δωμάτια του, 11 πολυτελή δωμάτια και 4 μεζονέτες, είναι διαμορφωμένα με άνετους χώρους και άπλετο φως και τα περισσότερα με θέα τη θάλασσα και το νησί της Αίγινας. Κλασική διακόσμηση και ξύλο κυριαρχεί στους χώρους και λευκά λινά για μια άνετη διαμονή.

Στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου υπάρχει σκεπαστή βεράντα με απεριόριστη θεά στο Αιγαίο και στο χωριό της Σκάλας, με την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων να ξεχωρίζει στην άκρη της εικόνας και ιδιαίτερα την ώρα που δύει ο ήλιος.

Το προσωπικό του ξενοδοχέιου θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε κατα την παραμονή σας στο νησί και θα σας σερβίρει ένα ωραίο πρωινό στην βεράντα ή στο δωμάτιο σας και στο δικό σας προσωπικό μπαλκόνι.

Στο Kekrifalia Hotel, Bar & Restaurant μπορείτε να απολαύσετε και ένα υπέροχο cocktail στις μικρές εσοχές που έχουν διαμορφωθεί πάνω στον βράχο ακριβώς πάνω απο τη θάλασσα με μοναδικό φως τα κεράκια και τα φώτα του χωριού που φαίνονται στην επιφάνεια της θάλασσας. Ένα ξενοδοχέιο που σίγουρα θα θέλετε να επιστρέφετε αναζητώντας τις απίστευτες στιγμές ηρεμίας και ένα μέρος που θα αναπολείτε μετά την επιστροφή στην πόλη.

Εμφάνιση χάρτη