Το Karyatis Resort είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Τρίκαλα Κορινθίας. Το Karyatis είναι ένα πετρόχτιστο ξενοδοχείο, χτισμένο με μεράκι από τεχνίτες της πέτρας και του ξύλου, που δεσπόζει αγέρωχο στην πλαγιά του Μαυριόρους, στην Ορεινή Κορινθία.

Βρίσκεται στο χωριό Καρυά, σε υψόμετρο 1.250 μέτρων, απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα από τα φημισμένα Τρίκαλα Κορινθίας και ατενίζει τις θεϊκές κορφές της Κυλλήνης και του Χέλμου.

Διαθέτει 14 συνολικά δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με ξεχωριστό στυλ το καθένα, εστιατόριο με αγνές παραδοσιακές γεύσεις, καφενείο για τάβλι και επιτραπέζια παιχνίδια, σαλόνι με τζάκι και bar, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, απεριόριστο χώρο parking καθώς και παιδότοπο με παιχνίδια για τα παιδιά.

Επίσης, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους μας διατείθεται δωρεάν wi-fi για συνδεση στο internet.

Στο εστιατόριο “Νοστιμιές” μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια ποικιλία αγνών και παραδοσιακών γεύσεων όπως, σπιτικές πίτες, φρέσκιες σαλάτες, ορεκτικά, πιάτα της ώρας καθώς και διαφορετικά κατά ημέρα μαγειρευτά φαγητά. Το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εκεί σερβίρεται και το πρωϊνό, το οποίο βασίζεται σε σπιτικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, μέλι, κέϊκ, αυγά, φρούτα και διάφορες άλλες παραδοσιακές γεύσεις.

 

Εμφάνιση χάρτη