Χτισμένος σε έναν όμορφο λόφο σε μια μικρή παραθαλάσια πόλη ο ξενώνας Βατερή στέκει ατενίζοντας τον βόρειο Ευβοϊκό κόλπο όλες τις εποχές του χρόνου, παρατηρώντας τις ατέλειωτες εναλλαγές χρωμάτων και εικόνων που η φύση προσφέρει απλόχερα.

Ο ξενώνας Βατερή είναι μόνο ένα μέρος της αγροτουριστικής μονάδας που προτρέπει τον επισκέπτη να ζήσει όμορφες στιγμές κοντά στη φύση δοκιμάζοντας δραστηριότητες και παρατηρώντας το περιβάλλον. Έχοντας τριγύρω αμέτρητα δέντρα ελιάς αλλά και αμπελώνες και πιο βαθιά στο δάσος πεύκα και έλατα και καστανιές προσφέρει ηρεμία και ήσυχες στιγμές με τα χαλαρωτικά αρώματα της πλούσιας χλωρίδας της ελληνικής γης.

Τα δωμάτια και οι χώροι του ξενώνα είναι ευρύχωρα και φωτεινά και υπάρχει σε όλα τζάκι και μεγάλα παράθυρα έτσι ώστε να μπαίνει άπλετο φως και να απολαμβάνει κανείς την φύση ολόγυρα στη ζεστασιά του δικού του δωματίου. Η αρχιτεκτονική είναι απλή και ακολουθεί το παραδοσιακό στοιχείο της ευρύτερης περιοχής με την πέτρα και το ξύλο και το κόκκινο στις σκεπές.

Στην έκταση των 20 στρεμμάτων η οικογένεια του ξενώνα Βατερή καλλιεργεί οπωροφόρα δένδρα όλο τον χρόνο και τους αμπελώνες και τις ελιές παράγοντας λάδι και κρασί και διάφορά άλλα προϊόντα αυτών. Γλυκά του κουταλιού και λικέρ, μαρμελάδες και τσίπουρο γίνονται εξαιρετικά δώρα για αγαπημένους και μοναδικά ενθίμια επιστροφής απο αγροκτήματα που φροντίζονται με αγάπη και μεράκι.

Ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και μια τοποθεσία υπέροχη σε συνδυασμό με την αυθεντική φιλοξενία που θα νιώσετε καθιστούν τον ξενώνα ως ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις σας είτε ταξιδεύετε με φίλους είτε με την οικογένειά σας. Χαλαρώστε πλήρως και ελάτε λίγο πιο κοντά με τη φύση που τα αστικά κέντρα στερούνται. Η αγαλλίαση και η εσωτερική γαλήνη θα σας αποζημιώσουν και η υπόσχεση της επιστροφής είναι σίγουρη.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Λίμνη Ευβοίας

Τηλέφωνο
Εμφάνιση χάρτη