Σε μια όμορφη πλαγιά που κατακλύζεται από οξυές, έλατα και σφένδαμους βρίσκεται το παραδοσιακό συγκρότημα ξενώνων Sfendamos Wood Village. Μια ανάσα απο το ορεινό χωριό Άγιος Παύλος του νομού Ημαθίας και μόλις 1 ώρα απο την Θεσσαλονίκη αποτελεί ιδανική επιλογή για εξορμήσεις και περισσότερη επαφή με τη φύση.

Μικρές ξύλινες κατοικίες σε καναδέζικο στυλ που ολοκληρώνουν την ήδη γραφική εικόνα της περιοχής, πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις και τον κατάλληλο σχεδιασμό ώστε ο επισκέπτης να νιώσει αμέσως την άνεση και την φιλοξενία που χρειάζεται. Τζάκι και άνετοι καναπέδες και κρεβάτια σας δίνουν την απόλυτη αίσθηση της ικανοποίησης σε ένα χώρο που θυμίζει chalet σε κάποιον μακρινό χειμερινό προορισμό.

Εκτός απο τις μεμονωμένες κατοικίες, στον χώρο υπάρχει και ένα μεγαλύτερο κεντρικό chalet το οποίο λειτουργεί ως κοινόχρηστος χώρος με μεγάλο τζάκι και υπέροχο ξύλινο εσωτερικό. Διαθέτει κουζίνα με παραδοσιακά πιάτα και δυνατότητα για καφέ και ποτό δίπλα στα μεγάλα παράθυρα με τη θέα του βουνού και της ατέλειωτης ομορφιάς φύση ολόγυρα.

Κάθε πρωί παίρνετε το πρωινό σας στον ίδιο χώρο σε μια όμορφη τραπεζαρία ξεκινώντας την ημέρα σας με πλούσιες γεύσεις και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και κάθε λογής σπιτικές λιχουδιές. Ζεστασιά και φιλοξενία θα σας τυλίξουν και θα αφεθείτε στα χέρια των ανθρώπων που ξέρουν καλά πως να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Στο Sfendamos Wood Village υπάρχουν πολλές δραστηριότητες να ασχοληθείτε ιδίως εαν είστε αθλητικός τύπος και τύπος των εξερευνήσεων και της περιπέτειας. Μονοπάτια μέσα στο δάσος και χωμάτινοι διάδρομοι τριγύρω σας καλούν να απολαύσετε το πειβάλλον και την πυκνή βλάστηση όλο τον χρόνο με χρώματα και αρώματα διαφορετικά κάθε φορά.

Περιπλανηθείτε μευαξύ των υπεραιωνώβιων δέντρων και χαζέψτε στα όμορφα ρυάκια την ομορφιά και τη γαλήνη του τοπίου. Υπάρχουν επιλογές για αναρίθμητες κοντινές αποδράσεις επίσης ανάλογα τη διάθεση και τον σκοπό του ταξιδιού σας.

Ο Sfendamos Wood Village βρίσκεται πάντα εκεί να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε ένα ξεχωριστό χωριό με πολλά μυστικά για να ανακαλύψετε.

Εμφάνιση χάρτη