Στην περιοχή του Πηλίου, στον Άγιο Ιωάννη, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον τριγύρω, ο ξενώνας Magic Balcony Suite Apartments. Όμορφα διαμορφωμένα διαμερίσματα σε ένα μοναδικά σχηματισμένο τοπίο με απίστευτη θέα. Απολαύστε τη θέα απο το ιδιωτικό σας μπαλκόνι σε ένα πανέμορφο πειβάλλον του Πηλίου, ατενίζοντας το Αιγαίο και το ατέλειωτο γαλάζιο του, αφήνωντας για λίγο τις έγνοιες και το άγχος της καθημερινότητας.

Τα διαμερίσματα είναι κατάλληλα σχεδιασμένα να φιλοξενήσουν άνετα μία ολόκληρη οικογένεια ή μια μεγάλη παρέα έως και οκτώ ατόμων, διαθέτοντας δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και κοινόχρηστο χώρο, κουζίνα και μπάνιο και φυσικά μπαλκόνια με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και την γύρω περιοχή.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για άνετη διαμονή ακόμη και πολλών ημερών καθώς επίσης και το μπάνιο. Η διακόσμηση ακολουθεί την παράδοση του τόπου με απλές γραμμές και λιτά διακοσμητικά με γήινα χρώματα στους τοίχους και τα έπιπλα. Οι φυσικές αποχρώσεις δεν λείπουν απο όλο το διαμέρισμα, βοηθώντας πιο πολύ να νιώσετε άνετα και σαν στο σπίτι ενός φίλου ή καλού συγγενή.

Το ξύλο είναι το κυρίαρχο υλικό και οι φυσικές πρώτες ύλες ντύνουν περίτεχνα όλον τον χώρο. Το τζάκι και η υπέροχη θέα απο τα μεγάλα παράθυρα στο Αιγαίο θα σας καθηλώσουν κάνοντας σας να απολαύσετε την ησυχία και την ηρεμία του περιβάλλοντος και του σπιτιού σας. Ακόμη κι αν δεν αποφασίσετε να αφήσετε το διαμέρισμά σας για να εξερευνήσετε την περιοχή, θα νιώσετε απίστευτη χαλάρωση και ζεστασιά στον χώρο σας και η ξεκούραση και η ανανέωση που ζητάτε θα έρθει σας φυσικό επακόλουθο.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά διαμερίσματα του Magic Balcony Suite Apartments ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και τον προσανατολισμό που θα θέλατε νε έχει το διαμέρισμα σας. Είναι διαθέσιμα 12 μήνες τον χρόνο και κατάλληλα για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Εμφάνιση χάρτη