Το Agnanti Hotel είναι ένα γραφικό ξενοδοχείο χτισμένο στο ψηλότερο σημείο του χωριού Βελβεντός στους πρόποδες των Πιερίων, αγναντεύοντας την τεχνιτή λίμνη Πολυφύτου και τη γέφυρα των Σερβίων που ενώνει τις δύο πλευρές.

Διαμορφωμένο με παραδοσιακό τρόπο και διατηρώντας έντονα το τοπικό στοιχείο, είναι ένα ξενοδοχέιο στο οποίο ο επσισκέπτης θα δεχτεί την καλύτερη δυνατή φιλοξενία νιώθοντας τις ιδιαιτερότητες του τόπου αυτού σε κάθε δωμάτιο και σημείο του.

Τα δωμάτια έχουν απλή διακόσμηση και ήρεμους χρωματικούς τόνους, όμως διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια άνετη διαμονή με θέα είτε στη λίμνη είτε στο βουνό. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου θυμίζει περισσότερο έναν παραδοσιακό ξενώνα κάνοντας τον επισκέπτη να νιώθει άνετα απο την πρώτη στιγμή.

Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη βεράντα και απεριόριστη θέα στη λίμνη και την γέφυρα και είναι ο καταλληλότερος τρόπος να ξεκινήσετε την μέρα σας απολαμβάνοντας ένα καλό πρωινό συνοδευόμενο απο τον καφέ της αρεσκείας σας, με συντροφιά την παρουσία της φύσης τριγύρω, με τους ήχους και τις ευωδιές της.

Η καταλληλότερη ώρα είναι φυσικά η δύση του ηλίου για να χαλαρώσετε παρατηρώντας τις αλλαγές των χρωμάτων στον ορίζοντα και τα φώτα της γέφυρας που αλλάζουν το τοπίο με την αντανάκλασή τους στην ήρεμη επιφάνεια του νερού.

Ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου το Agnanti Hotel ενδείκνυται για ήσυχες διακοπές με φίλους ή την οικογένειά σας σε όμορφο περιβάλλον κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Ο καταρράκτης “Σκεπασμένο” απέχει μόλις ένα τέταρτο με το αυτοκίνητο και αποτελεί το καλά κρυμμένο μυστικό των ντόπιων κατοίκων αφού για τους πολλόυς παραμένει ανεξερεύνητος.

Η περιοχή φημίζεται για το πολύ καλό τσίπουρο και τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού καθώς και τις σπιτικές μαρμελάδες απο τα τοπικά και εποχιακά φρούτα. Όμορφές πλατείες και ψηλά δέντρα συνθέτουν το κλασικό σκηνικό του χωριού με τα όμορφα τραπεζάκια και τους ντόπιους να απολαμβάνουν τον τόπο τους.

Εμφάνιση χάρτη