Χτισμένο σε μία έκταση 13.000 τ.μ. στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, το Grand Serai Congress & Spa ήρθε για να προσφέρει μια καινούργια προοπτική στη φιλοξενία. Πρόκειται για ένα αυθεντικό παλάτι, που συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ των Ιωαννίνων με στοιχεία από τη Μέση Ανατολή.

Η ανυπέρβλητη πολυτέλεια και οι μοναδικές εγκαταστάσεις εγγυώνται μια εξαιρετική διαμονή 5 αστέρων. Στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa, προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνουμε έμφαση στην ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών και σας καλούμε όλο το χρόνο να ζήσετε και να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για μια «απόδραση» από την καθημερινή ρουτίνα.

Ένας μοναδικός χώρος χαλάρωσης, το Grand Serai Wellness & Spa,προσφέρει στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης. Το Spa είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου και θεωρείται ένας από τους πιο ιδιαίτερους και σύγχρονους χώρους στα Γιάννενα για να ανανεωθείτε και να χαλαρώσετε.

Για κάθε επισκέπτη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαλαρωτικό μασάζ που αφήνει την αίσθηση, ότι όλες οι έγνοιες του, έχουν εξαφανιστεί δια μαγείας.

Για τους κατοίκους της περιοχής των Ιωαννίνων είναι ένα αστικό καταφύγιο, ένα τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητας.

Υπάρχουν καμπίνες μασάζ για κάθε άτομο ξεχωριστά καθώς και μία διπλή καμπίνα για ζευγάρια, αίθουσα Ταϊλανδέζου μασάζ, το δωμάτιο της Κλεοπάτρας με ειδικό βυθιζόμενο κρεβάτι με στρώμα νερού για θεραπείες σώματος. Επιπλέον υπάρχει ένα δωμάτιο ατμού (Hamam) όπου το άρωμα του ευκαλύπτου θα σας αναζωογονήσει και θα απαλλαγείτε εν καιρώ από τις τοξίνες του οργανισμού και τα περιττά κιλά.

Στο χώρο του Spa λειτουργεί ειδικός χώρος αισθητικής για περιποιήσεις/θεραπείες προσώπου, θερμαινόμενη πισίνα με πίδακες νερού, κομμωτήριο, αίθουσα μανικιούρ-πεντικιούρ και γυμναστήριο.

 

Εμφάνιση χάρτη