Στο πιο όμορφο χωριό της Ευρυτανίας, στις Κορυσχάδες, όπου ο χρόνος σταμάτησε και άφησε άθικτη την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική σε πλήρη αρμονία με την ορεινή φύση και σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από το Καρπενήσι, λειτουργεί όλο το χρόνο το ξενοδοχείο Epoches Luxury Suites.

Σε μια περιοχή όπου η πέτρα και το ξύλο υπάρχουν σε αφθονία, ο λαϊκός αρχιτέκτονας χρησιμοποίησε απλόχερα τα υλικά που του προσφέρονταν, φτιάχνοντας οικοδομήματα , που μέχρι σήμερα αντιστέκονται πεισματικά στο χρόνο. Αυτά τα κτίσματα διατηρώντας αναλλοίωτες τις εξωτερικές όψεις τους, μετατράπηκαν σε μικρούς σύγχρονους λειτουργικούς ξενώνες-κατοικίες.

Στο Epoches Luxury Suites ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ζήσει μερικές ημέρες μακρυά απο τον θόρυβο της πόλης και να γίνει ένα με την φύση. Η πλούσια βλάστηση γύρω απο τον ξενώνα και η μαγευτική ομορφιά όλου του τοπίου θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να νιώσετε εσωτερική γαλήνη αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις και το άγχος της καθημερινότητας.

Σε ένα “σπίτι μακρυά απο το σπίτι” θα γευτείτε τοπικές λιχουδιές του χωριού και θα περπατήσετε στα όμορφα μονοπάτια του γειτονικού δάσους χαζεύοντας και αναπνεύοντας τον καθαρό αέρα της ελληνικής επαρχίας.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο χαλαρωτικό απο το να κάθεται κανείς μπροστά στο τζάκι ή στο μπαλκόνι του δωματίου του, εφόσον το επιτρέπει ο καιρός, και να χάνεται στο φυσικό κάλλος γύρω του μετά απο μία γεμάτη μέρα.

Εμφάνιση χάρτη