Χτισμένο στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αράχωβας και 8 χιλιόμετρα από τους Δελφούς το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Ελλήνων Θέα άνοιξε τις πόρτες του στις 15 Οκτωβρίου του 2014.

Αποτελείται από 21 δωμάτια και σουίτες (κάποια με τζάκι) που παρέχουν όλες τις ανέσεις που περιμένει κάποιος από ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν μαγευτική θέα στην κοιλάδα των Δελφών από τις ιδιωτικές τους βεράντες και μπαλκόνια.

To «Ελλήνων Θέα» διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα που θερμαίνεται στους 29°C, και στο μεγάλο lobby λειτουργεί café όπου υπάρχει χώρος χαλάρωσης και ξεκούρασης μπροστά στο μεγάλο τζάκι.

Στην αίθουσα πρωινού, ξεκινάει η μέρα με ένα γευστικό μπουφέ από φρέσκα σπιτικά προϊόντα και εδέσματα. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ζεστή φιλοξενία σ’ ένα χαλαρό και συγχρόνως πολυτελές περιβάλλον σεβόμενοι τον επισκέπτη και όλες του τις επιθυμίες.

Το Ελλήνων Θέα είναι χτισμένο στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αράχωβας και 8 χιλιόμετρα από τους Δελφούς.

Tο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Ελλήνων Θέα άνοιξε τις πόρτες του στις 15 Οκτωβρίου του 2014. Αποτελείται από 21 δωμάτια και σουίτες (κάποια με τζάκι) που παρέχουν όλες τις ανέσεις που περιμένει κάποιος από ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αράχωβα, Βοιωτία

Τηλέφωνο
Εμφάνιση χάρτη