Το Elies Resorts δημιουργήθηκε στη Σίφνο με τη φιλοδοξία να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε εγχώριο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι σχεδιάστηκε ένα ιδιαίτερα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές και παράλληλα με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με την μικρότερη δυνατή επέμβαση στο φυσικό τοπίο, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το χαρακτήρα του νησιού.

Η καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου, το ασύγκριτο ελληνικό φως και τα επιβλητικά βουνά της Σίφνου με τις ξερολιθιές, πλαισιώνουν το Elies Resorts με ένα αρμονικό τρόπο, προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν την ομορφιά στην απλότητα και μετατρέποντας έτσι τη διαμονή σε μια πραγματική εμπειρία ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Η Σίφνος θεωρείται ένας γαστρονομικός παράδεισος και το Elies Resorts φροντίζει να φέρει αυτή την εμπειρία στο πιάτο των επισκεπτών του μέσα από μοναδικές παραδοσιακές συνταγές αλλά και άλλες μεσογειακές γεύσεις. Τα περισσότερα πιάτα βασίζονται σε φρέσκα τοπικά προϊόντα, κρέας και ψάρι της περιοχής, ενώ όλα μαγειρεύονται αποκλειστικά με παρθένο ελαιόλαδο. Σε ειδικές περιστάσεις και σύμφωνα με επιθυμία του επισκέπτη, το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να οργανώσει ένα ιδιωτικό δείπνο κάτω από την ελιά 200 χρόνων.

Οι επισκέπτες μπορούν να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού για μασάζ, θεραπείες προσώπου, jacuzzi, ενώ τα καλύτερα φυτικά προϊόντα σώματος χρησιμοποιούνται σε όλες τις θεραπείες αναζωογόνησης. Το Olea Spa, δημιούργημα του Elies Resorts σε συνεργασία με το Cocoon Urban Spa της Αθήνας, αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης στη γαλήνια Σίφνο.

Χάρη στην ιδανική του τοποθεσία, το Elies Resorts προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αναψυχής. Είτε επιθυμείτε να χαλαρώσετε κάνοντας ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά ή απολαμβάνοντας ένα cocktail δίπλα στην πισίνα, ή να κάνετε κάτι πιο δυναμικό παίζοντας μια παρτίδα τένις ή κολυμπώντας στα λαμπερά νερά του Αιγαίου, το ξενοδοχείο έχει φροντίσει να σχεδιάσει μια σειρά από δραστηριότητες υψηλού επιπέδου.

Εμφάνιση χάρτη