Το Ελιά Λεμόνι δημιουργήθηκε το 2000 στην Μάρκου Μπότσαρη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή σαν να το περίμενε.

Εστιατόριο νέας εποχής, με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας ήταν η ένταξη της παραδοσιακής σούβλας σε μια φρέσκια ιδέα παρουσίασης φαγητού και περιβάλλοντος  που συμβαδίζει με το σήμερα και το ακολουθεί κατά πόδας.

Ο στόχος ξεκάθαρος από την αρχή. Η νέα γενιά να αγκαλιάσει αυτό το παραδοσιακό έδεσμα σε ένα χώρο που την εκφράζει και σε τιμή πώλησης που προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, στην ανάγκη του επισκέπτη.

Έτσι  λοιπόν 15 χρόνια θερμής αποδοχής χαράζουν την πορεία του Ελιά Λεμόνι, και η ομάδα του πάντα εκεί προσπαθώντας ως πρωτοπόροι, να μεταφράσουν σε περιβάλλον, γεύσεις, συνδυασμούς, αρώματα, αισθητική, τιμολογιακή πολιτική, ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ποιότητα φαγητού, τις ανάγκες, τα θέλω και τα πρέπει του νεανικού κοινού και όποιων επίσης αισθάνονται νέοι ανεξάρτητου ηλικίας.

Παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις σχάρας, τηγανιών, σαλατών, ορεκτικών, γλυκών, συνθέτουν το μενού και κάθε μεσημέρι μαγειρευτό φαγητό Ελληνικής κουζίνας φτιαγμένο με τη  φροντίδα της μάνας με υλικά φρέσκα που προσφέρει η κάθε γειτονιά και η πλούσια Ελληνική γη.

Έτσι το εστιατόριο Ελιά λεμόνι δίνει προτάσεις διατροφικής ισορροπίας απολαύσεως και μοναδικών γεύσεων. Κατά την μόνιμα, πάγια, αδιαπραγμάτευτη απλή ρήση του σεφ εδώ και 15 χρόνια Δημήτρη Κασαπίδη, η πρώτη ύλη είναι το μυστικό. Αυτή κάνει την συνταγή μαγική.

 

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

11.00 - 24.00

Τρίτη

11.00 - 24.00

Τετάρτη

11.00 - 24.00

Πέμπτη

11.00 - 24.00

Παρασκευή

11.00 - 24.00

Σάββατο

11.00 - 24.00

Κυριακή

11.00 - 24.00

Εμφάνιση χάρτη