Το εστιατόριο Έλατος λειτουργεί από το 1946. Τα τελευταία 4 χρόνια το κατάστημα είναι ανακαινισμένο με παραδοσιακό τρόπο και εξίσου παραδοσιακή κουζίνα.

Το εστιατόριο Έλατος είναι βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής από την “Hellas Life Style Top Business”.

Τον χειμώνα λειτουργεί στον χειμερινό χώρο με τζάκι χωρητικότητας 130 ατόμων και το καλοκαίρι υπάρχει και εξωτερικός χώρος κάτω από τα πλατάνια χωρητικότητας 170 ατόμων περίπου.

Χαλαρώστε μετά από έναν όμορφο περίπατο στην πλούσια φύση της περιοχής και απολαύστε καλομαγειρεμένα, σπιτικά εδέσματα σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές.

Τα Καλάβρυτα φημίζονται για την κουζίνα και τα φρέσκα υλικά ολόκληρο τον χρόνο και το εστιατόριο Έλατος τιμά τις παραδόσεις με συνταγές που σας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο.

Τα πιάτα διαφέρουν από εποχή σε εποχή και σε διάφορες ποικιλίες. Χρησιμοποιούνται πάντα ντόπια υλικά της περιοχής όπως χυλοπίτες, φέτα, φορμαέλα, κηπευτικά είδη, κρασί και λάδι, τα οποία είναι βιολογικά.

Στο εστιατόριο Έλατος θα βρείτε: ψητά (κοκορέτσι, κοντοσούβλι, μπριζόλα χοιρινή σούβλας – μοναδική στην περιοχή), μαγειρευτά (κατσικάκι με λαδορίγανη, κόκκορας με μακαρονάδα, λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο, φασολάδα, γίδα βραστή, στριφτάρι, κοτόπουλο, μουσακά, γεμιστά και διάφορα άλλα λαδερά, όπως επίσης και κυνήγια (αγριογούρουνο, λαγός στιφάδο, ελάφι, ζαρκάδι) και διάφορες χωριάτικες πίτες.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καλάβρυτα, Πελοπόννησος

Τηλέφωνο
Ιστός
Εμφάνιση χάρτη