Με την εκπληκτική θέα του, το συγκρότημα πολυτελών εξοχικών σπιτιών Dream View Villas βρίσκεται σε μια πανοραμική τοποθεσία πάνω από το γραφικό λιμανάκι των Συβότων Λευκάδας. Θα σας καταπλήξει με τον σύγχρονο και απλό σχεδιασμό του και τα άνετα δωμάτια, και θα σας εντυπωσιάσει με τη διακριτική πολυτέλεια!

Η πισίνα στα Dream View Villas απολυμαίνεται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης άλατος, χωρίς την προσθήκη οποιουδήποτε χλωρίου. Είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για την απολύμανση του νερού της πισίνας, με ένα πιο φυσικό τρόπο για το ανθρώπινο σώμα και με ένα πιο φιλικό για το περιβάλλον.

Έτσι, οι ερεθισμοί των ματιών και η ξηρότητα του δέρματος ή των μαλλιών αποφεύγονται, ενώ την ίδια στιγμή η ανάπτυξη των βακτηρίων αναστέλλεται αποτελεσματικά. Επίσης, η πισίνα αλλάζει το χρώμα του νερού της κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το χωριό Σύβοτα βρίσκεται στη νοτιοανατολική περιοχή της Λευκάδας, σε ένα φυσικό όρμο, που θυμίζει νορβηγικά φιόρδ και γοητεύει τους επισκέπτες του με το καταπράσινο περιβάλλον του. Είναι ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια του Ιονίου και είναι ένα ασφαλές αγκυροβόλιο για τους ναυτικούς.

Είναι περιτριγυρισμένο από λόφους που καλύπτονται με ελαιόδεντρα και παρόλο που είναι ένα ήσυχο ψαροχώρι κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλάζει σε σύγχρονη νυχτερινή ζωή θέση καθώς ο ήλιος δύει. Διαθέτει ταβέρνες και εστιατόρια που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Απολαύστε τις ομορφιές της Λευκάδας και το Ιόνιο πέλαγος, χαλαρώνοντας σε ένα σύγχρονο και πολυτελές χώρο που θα γεμίσει τις διακοπές σας με την άνεση και την προστασία της ιδιωτικής ζωής που θέλετε.

Εμφάνιση χάρτη