Το Δασικό Χωριό Άνω Δολιανά αποτελείται από είκοσι γραφικές ξύλινες μονοκατοικίες, δίχωρες και τρίχωρες όπου μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 8 άτομα. Με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και μεγάλο καθιστικό-τραπεζαρία.

Όλες οι μονοκατοικίες διαθέτουν, κεντρική θέρμανση, μπόιλερ και βεράντες από όπου μπορείτε να θαυμάσετε την εκπληκτικά απέραντη θέα στον Τεγεατικό και Μαντινειακό κάμπο και το βουνίσιο πανόραμα που απλώνεται μπροστά σας- Χτενιάς, Αρτεμίσιο, Μαίναλο, Χελμός, Ζήρια, Ολίγυρτος, Πάρνωνας δίπλα ο Ταύγετος.

 

 

Λιτά, ήσυχα, ευρύχωρα σπιτάκια αμφιθεατρικά φτιαγμένα σε χώρο 30 στρεμμάτων μια πραγματικά μαγική εικόνα. Στο καθένα ξετυλίγεται η ιδιωτική περιπέτεια του καθενός. Ένα μεγάλο κεντρικό σαλέ όπου στεγάζεται η συνύπαρξη όλων μας.

Σε μια πάμφωτη με τζαμαρίες αίθουσα (το μπαλκόνι του Πάρνωνα) μπορούν οι φιλοξενούμενοι να γεμίσουν ον ελεύεθερο χρόνο τους με διάφορες ασχολίες. Να διαβάσουν βιβλία από τη βιβλιοθήκη, να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια, να απολαύσουν έναν ζεστό καφέ ή το τσάι τους από τον Πάρνωνα αποκλειστικά! Εδώ σερβίρεται καθημερινά και εκλεκτό πρωινό.

Πλούσια γεύματα με μπουφέ κάθε σαββατόβραδο και τους καλοκαιρινούς μήνες από τα περιβόλια μπορείτε να μαζεύετε μόνοι σας ντομάτες, φασολάκια, κολοκύθια, μελιτζάνες, πιπεριές και διάφορα εποχιακά λαχανικά!

Πρόσφατα άρχισε να λειτουργεί δίπλα στα σπιτάκια και ένα υπέροχο γήπεδο ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων με φυσικό χορτάρι – προβολείς- αποδυτήρια, κερκίδες κλπ. όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας με λίγη άθληση.

 

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Άνω Δολιανά, Αρκαδία

Τηλέφωνο
Εμφάνιση χάρτη