Από το Δεκέμβριο του 2012 το Colors Rooms & Apartments είναι το μέρος για να ζήσεις στην Θεσσαλονίκη. Κεντρική τοποθεσία μόλις 10 λεπτά από την πλατεία Αριστοτέλους το Colors Rooms & Apartments προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια και διαμερίσματα.

Επιλέξτε το πολύχρωμο διαμέρισμα με κουζινάκι (45 τ.μ), το executive apartment (38τ.μ), το superior room (25 τ.μ) ή το family room (40τ.μ).

Στο Colors Rooms & Apartments Θεσσαλονίκη η φιλοσοφία είναι απλή. Πληρώνετε μια χαμηλή τιμή για το δωμάτιο που επιλέγετε και στην συνέχεια προσθέτετε ότι χρειάζεστε. Έτσι, έχετε τη διαμονή που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε τη Θεσσαλονίκη μέ ένα από τα ποδήλατα μας, απολαύστε μασάζ και πρωινό στο δωμάτιο σας, νοικιάστε μια κονσόλα Wii, σερφάρετε ελέυθερα. Έχουμε τα καλύτερα add-ons για να επιλέξετε!

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Βαλαωρίτου 21,λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια απο την πλατεία Αριστοτέλους και το λιμάνι, το Colors Rooms & Apartments Θεσσαλονίκη περιμένει όλους εσάς, τους ενημερωμένους ταξιδιώτες, για να μοιραστούμε την εμπειρία του Ζήν Πολυτελώς, προσαρμοσμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες του καθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Με δυναμισμό και συνέπεια, Colors Rooms & Apartments Θεσσαλονίκη προσφερει στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας, μεσα σε ενα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον.

Σκοπος του Colors Rooms & Apartments είναι να αποτελέσει θετική δύναμη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

21 Valaoritou, Thessaloniki

Τηλέφωνο
Ιστός
Soc. Networks
Εμφάνιση χάρτη