Το City Circus Athens Hostel είναι ένας εναλλακτικός χώρος για τον ανήσυχο ταξιδευτή, τον καλλιτέχνη διαφυγής, τον ακροβάτη της ζωής. “Acrobat” κυριολεκτικά σημαίνει “ένα πρόσωπο που ζει στα άκρα” και αυτή είναι η ιδέα αυτού του τσίρκου: να ζήσει στο σουρεαλιστικό, να αγκαλιάσει το παράξενο, να εξερευνήσει με ελευθερία.

Έτσι, αν θέλετε να ξεφύγετε μακριά από κάτι (ελπίζουμε ότι δεν είναι ο νόμος) ή στο τρέξιμο προς την περιπέτειά σας, το City Circus Athens Hostel είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκουράσετε το σώμα και το πνεύμα.

Το City Circus Athens Hostel άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2012. Όντας ταξιδιώτες και οι ιδιοκτήτες, επιθυμία τους ήταν να δημιουργήσουν ένα ξενώνα που ταιριάζει στη φιλοσοφία τους. Ένας ξενώνας που και οι ίδιοι θα ήθελαν να μείνουν. Ένα μέρος που προσφέρει καταλύματα με τα υψηλότερα πρότυπα και την ίδια στιγμή επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, να μοιράζονται τις ιστορίες τους και να αισθάνονται σαν να είναι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας ενός περιπλανώμενου τσίρκου.

Το προσωπικό στο City Circus Athens Hostel διασφαλίζει ότι κάθε ένας από τους επισκέπτες του λαμβάνει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση για να βεβαιωθεί ο κάθε επισκέπτης ότι θα λάβει το καλύτερο δυνατό από τη διαμονή του στην πόλη της Αθήνας. Η ομάδα του City Circus Athens Hostel ελπίζει ότι θα απολαύσετε την εμπειρία της διαμονής σας στο χώρο!

 

Εμφάνιση χάρτη