Το Athinais Hotel το διακρίνει η προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών και η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού. Οι χώροι υποδοχής προδιαθέτουν ευχάριστα, τα δωμάτια, ο χώρος του ημιορόφου, το business center και η αίθουσα εκδηλώσεων δηλώνουν οτι ακολουθούν με συνέπεια τις σύγχρονες ανάγκες. Η Brasserie μας τέλος, από νωρίς το πρωί είναι στη διάθεσή σας για το καφέ, το γεύμα ή το ποτό σας.

Ο τρόπος που ξεκινάει κάθε ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντικός. Κάθε πρωί από τις 06:30 έως τις 10:30 σας προσφέρουμε στην αίθουσα πρωινού “Theodosios”, μπουφέ με ποικιλία φρέσκων αλμυρών και γλυκών επιλογών σε συνδυασμό με χυμούς και φρέσκο καφέ.

Breakfast Box: Για να μην παραλείπετε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, τις ημέρες που η μέρα σας ξεκινάει πολύ πρωί, σας ετοιμάζουμε κατόπιν αιτήματος από τη προηγούμενη ημέρα εδέσματα και χυμό ειδικά συσκευασμένα για να τα πάρετε μαζί σας. Συμμετέχουμε στο πιστοποιημένο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό”.

Απολαύστε τον καφέ σας μαζί με τα υπέροχα γλυκά μας. Ακόμη για όσους από εσάς θέλουν να φάνε κάτι ελαφρύ, υπέροχες δροσερές σαλάτες και ελαφριά σνάκς σας περιμένουν… Πιάτα ημέρας που προτείνει ο Σεφ μας καθώς και η σχάρα μας είναι στη διάθεσή σας όλη την ημέρα.

Ιδανικό μέρος για τις πρωϊνές σας συναντήσεις, τα μεσημεριανά σας διαλείμματα ή επαγγελματικά σας ραντεβού καθώς και για το χαλαρωτικό απογευματινό ποτό σας. Ώρες λειτουργίας: 08:00 – 23:00 *Η κουζίνα μας λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές HACCP.

Εμφάνιση χάρτη