Όταν ο έμπειρος chef Νίκος Μιχαήλ αποφάσισε να συνεχίσει τη γαστρονομική πορεία 20 χρόνων μέσα από το δικό του εστιατόριο, τότε γεννήθηκε το Άργουρα στις Τζιτζιφιές.

Ο προσωπικός χώρος σου κάνει κλικ από την πρώτη στιγμή· λευκές καρέκλες, περιποιημένα τραπεζομάντηλα, φωτογραφίες από το χωριό Αργυρό της Εύβοιας -η πρώτη ονομασία του ήταν Άργουρα-, λίγη πρασινάδα στο νερό για καλό feng sui, μικρές πινελιές παράδοσης και ποιοτική ελληνική μουσική να «ντύνει» το περιβάλλον.

Τα αγνά προϊόντα από την Εύβοια, την ιδιαίτερη πατρίδα του ιδιοκτήτη, και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας εγγυώνται την πλούσια γεύση των σπεσιαλιτέ που ο ίδιος ετοιμάζει στην ανοιχτή κουζίνα του.

Αντικρίζοντας τις προτάσεις του μενού, θαρρείς πως σε αυτό το εστιατόριο οι γνώριμες νοστιμιές του βουνού και της θάλασσας καταφέρνουν να συνδυαστούν, χωρίς να αποκλείουν τις ψαγμένες εμπνεύσεις. Σαλάτες, ζεστά ή κρύα ορεκτικά, κρεατικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όλα φέρουν τη «σφραγίδα» του Νίκου Μιχαήλ.

Το νέο εστιατόριο της περιοχής, χωρητικότητας 100 ατόμων, προσφέρεται για γεύματα μεταξύ φίλων ή συνεργατών και πάντα παρέα με γεύσεις

Εμφάνιση χάρτη