Το ξενοδοχείο Αρχοντικό Φιλιππίδη – Hotel Archontiko Filippidi βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Μηλιές Πηλίου απέχει 28 km ανατολικά από τον Βόλο, είναι ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα μέσα στο καταπράσινο Πήλιο , απέχει 100μ. από την πλατεία του χωριού Μηλεών, προσφέρει ηλιόλουστη βεράντα και θέα στη θάλασσα. Παρέχει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου σε εξαιρετικές τιμές.

Το Αρχοντικό Φιλιππίδη βρίσκεται στις Μηλιές, 200μ. μακριά από το Λαογραφικό Μουσείο Μηλεών, προσφέροντας ηλιόλουστη βεράντα και θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, σε όλους τους χώρους του Αρχοντικό Φιλιππίδη παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν διάφορες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία και ιππασία. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, 33χλμ. μακριά από το κατάλυμα.

Το Αρχοντικό Φιλιππίδη έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στις Μηλιές!

Οι Μηλιές είναι ορεινό χωριό του νοτίου Πηλίου, χτισμένο σε 400 m υψόμετρο και σε απόσταση 28 km ανατολικά από τον Βόλο. Είναι έδρα του Δήμου Μηλεών.

Λέγεται ότι το χωριό ιδρύθηκε από κατοίκους του χωριού Μηλιές Ευβοίας, οι οποίοι έφυγαν από εκεί για να γλιτώσουν από επιθέσεις πειρατών. Για αυτό το λόγο και η θέση του χωριού είναι τέτοια ώστε να μη βλέπει τη θάλασσα, αλλά και να μη φαίνεται το χωριό από τη θάλασσα.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Μηλιές, Πήλιο

Τηλέφωνο
Ιστός
Soc. Networks
Εμφάνιση χάρτη