Στο Περτούλι, σε έναν χώρο ανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς, αντάξιο του τοπίου που το περιβάλλει, βρίσκεται το Αρχοντικό Διβάνη, ένα εκπληκτικό κατάλυμα, που θυμίζει περισσότερο αρχοντικό πυργόσπιτο του τέλους του 19ου αιώνα παρά ξενοδοχείο.

Οι εγκαταστάσεις του είναι ένα μοναδικό παράδειγμα σεβασμού του παραδοσιακού χαρακτήρα της περιοχής, που συνδυάζεται αρμονικά με σύγχρονο και πολυτελή εξοπλισμό, όπως ορίζουν οι τουριστικές δραστηριότητες υψηλών απαιτήσεων.

Τα δέκα κομψά δωμάτιά του, με θέα στη μοναδική φύση του Περτουλίου, διαθέτουν αφενός ξυλόγλυπτη παραδοσιακή επίπλωση και αφετέρου μπάνιο και τηλεόραση. Εκτός αυτού, τα μισά δωμάτια, πέρα από την κεντρική θέρμανση, είναι εξοπλισμένα και με τζάκι, χαρίζοντας μια πραγματικά ξεχωριστή διαμονή, γεμάτη από γαλήνη και θαλπωρή.

Την ίδια αίσθηση ζεστασιάς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ο επισκέπτης και στους υπόλοιπους χώρους, χάρη στη φιλική ατμόσφαιρα και την οικειότητα που δημιουργούν τόσο το διακριτικό περιβάλλον όσο και το φιλόξενο νεαρό ζευγάρι των ιδιοκτητών.

Σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, στο Αρχοντικό Διβάνη, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν το παραδοσιακό πρωινό μας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στις πρωινές λιχουδιές μας.

Εδώ θα απολαύσετε σπιτικές νοστιμιές όπως πίτες, κέικ και φρεσκοψημένο ψωμί, αλλά και τοπικά προϊόντα όπως φρούτα, μέλι, μαρμελάδες, αυγά κ.α. Φυσικά δε λείπουν ο χυμός και ο καφές.  Σίγουρα ο καλύτερος συνδυασμός για να συνεχίσετε την ημέρα σας ευχάριστα!

Εμφάνιση χάρτη