Δώδεκα θεματικές σουίτες, ένα νεοκλασικό κτίριο, ένα μοναδικό concept: στη Ναύπακτο, δίπλα στο ενετικό λιμάνι και την παραλία, το Apollon Library Suites είναι κάτι περισσότερο από ένα νέο ξενοδοχείο. Είναι μια δημιουργία συνδεδεμένη με τα βιβλία, τις λέξεις, τους ήρωες και τις εικόνες τους.

Με όχημα την απόλυτη αισθητική και με τα στοιχεία της διακόσμησης να συνδιαλέγονται με το εξαιρετικό design και την τέχνη. Με το ιδιαίτερα φροντισμένο service να επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει φιλοξενία, την οργανωμένη δανειστική βιβλιοθήκη, τους προσεγμένους χώρους υποδοχής και πρωινού και τις αυλές με τα ζωγραφισμένα πατώματα να δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Mε θέα από τις σουίτες στην Καστροπολιτεία της Ναυπάκτου.

Σε κάθε σουίτα, έχουμε δημιουργήσει την δικιά της μίνι βιβλιοθήκη επιλέγοντας βιβλία που σχετίζονται με το θέμα του δωματίου, ενώ αποσπάσματα από διάσημους συγγραφείς διακοσμούν τα διαδρόμους.

Το ξενοδοχείο Apollon Library Suites βρίσκεται σε απόσταση 100μ. από το κέντρο της ζωής της Ναυπάκτου, το ενετικό λιμάνι, τα πλακόστρωτα στενάκια της παλιάς πόλης και την παραλία.

Ο Δον Κιχώτης και ο Σέρλοκ Χολμς, η λογοτεχνία του Μαγικού Ρεαλισμού, ο Ερωτισμός, η διάσημη Ναυμαχία του Lepanto και πολλές ακόμη αγαπημένες ιστορίες βρίσκονται εδώ. Σας καλωσορίζουμε στο πιο ξεχωριστό ξενοδοχείο της Ναυπάκτου. Σας καλωσορίζουμε στο Apollon Library Suites.

Εμφάνιση χάρτη