Στον όμορφο οικισμό της Αρίστης, στα γραφικά Ζαγοροχώρια με την συνοδεία της Ηπειρώτικης παράδοσης και του φυσικού πλούτου που χαρίζουν οι βουνοκορφές της Πίνδου και ο γαλάζιος ποταμός Βοϊδομάτης, κτίστηκε ένα μοντέρνο πολυτελές ξενοδοχείο που υπακούει στον Ηπειρώτικο πολιτισμό και αρχιτεκτονική, το Aberratio Boutique Hotel.

Σε ένα χώρο πέντε στρεμμάτων, δημιουργήθηκαν τρία όμοια κτίρια όπου η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν. Τα κτίρια περικλείουν, 12 δωμάτια, σαλόνι, καφέ­ εστιατόριο και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων χαρίζοντας στον επισκέπτη χαλάρωση και ευεξία. Καλώς Ήλθατε στο Aberratio Boutique Hotel.

Το Aberratio Boutique Hotel, αποτελεί αδιαμφισβήτητα, κομμάτι κομψότητας, γραφικής ομορφιάς, και Ηπειρώτικης παράδοσης του δημοφιλέστερου χειμερινού προορισμού των Ιωαννίνων, τα Ζαγοροχώρια.

Ένα σύμπλεγμα 46 χωριών, σκορπισμένα σε έκταση 1000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στους πρόποδες της οροσειράς της Πίνδου. Βορειοανατολικά από την πόλη των Ιωαννίνων και ανάμεσα στο Μιτσικέλι και στην Τύμφη (ή Γκαμήλα), με φόντο την επιβλητική χαράδρα του Βίκου.

Τα Ζαγοροχώρια, έχουν κοινά σημεία αναφοράς, την παραδοσιακή Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική, την πέτρα και το ξύλο να επικρατούν σε όλη τους την έκταση, ως υλικά κατασκευής και οικοδόμησης, τα πλακόστρωτα καλντερίμια και πλατείες με τον δροσερό ίσκιο από τις πυκνές, φυλλωσιές των πλατανιών.

Ταυτόχρονα, το καθένα από αυτά έχει διαμορφώσει το δικό του προσωπικό στυλ, μοναδική πολιτιστική ιστορία και χαρίζει ξεχωριστή φυσική ομορφιά στον επισκέπτη, ανάλογα με την τοποθεσία του και τις δραστηριότητες που προσφέρει.

Η Αρίστη, όπου είναι εγκατεστημένο το Aberratio Boutique Hotel, αποτελεί ένα από τα ομορφότερα κεφαλοχώρια του συμπλέγματος. Απέχει 48 χλμ από τα Ιωάννινα και βρίσκεται στον δρόμο για το Πάπιγκο. Λίγο πριν το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγιάς της Σπηλιώτισσας, που βρίσκεται χτισμένο πάνω από την γέφυρα του ποταμού Βοϊδομάτη.

Στην κεντρική πλατεία του οικισμού, μπορείτε να θαυμάσετε την εκκλησία την Κοιμήσεως της Θεοτόκου και να απολαύσετε τον καφέ σας σε γραφικούς καφενέδες. Την βόλτα σας μπορείτε να συνδυάσετε σε μαγαζάκια λαϊκής τέχνης, καλντερίμια και την παλιά βρύση στο μεσοχώρι. Τριγύρω πετούν σπάνια είδη πουλιών και τα μονοπάτια οριοθετούνται μέσα σε πεύκα, έλατα, βελανιδιές και οξιές.

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Εμφάνιση χάρτη