Στους πρόποδες της επιβλητικής Στρογγούλας, στην περιοχή Φτέρη, μέσα σε ένα δάσος από κέδρους και έλατα, σε υψόμετρο 1000μ. κτίσαμε το ξενοδοχείο μας, τους Ορίζοντες Τζουμέρκων. Mέσα σε ένα δάσος από έλατα και κέδρους, όπου το τοπίο μαγεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, η διαμονή σας θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ένα ζεστό ξενοδοχείο με τον απέραντο ορίζοντα που το μάτι ταξιδεύει ελευθερώνοντας την ψυχή. Κατά την διάρκεια της διαμονής στα δωμάτια του ξενοδοχείου, οι φιλοξενούμενοι θα αισθανθούν την ζεστασιά του ξύλου που κυριαρχεί σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και της μαντεμένιας ξυλόσομπας αλλά και την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρουν το υδρομασάζ, τα μαρμάρινα μπάνια, το ελεύθερο ασύρματο internet, τα στρώματα media, καθώς και η μαγευτική θέα στο δάσος.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα γνωρίσει κανείς τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές τόσο στον πρωινό μπουφέ όσο και στα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας μαγειρεμένα με αγνά προϊόντα της περιοχής και σύμφωνα πάντα με την εποχικότητά τους.

Ακόμη μπορεί να τα συνοδεύσει με το κατάλληλο κρασί από την πλούσια και ιδιαίτερη κάβα του εστιατορίου για την μεγαλύτερη απόλαυση της στιγμής. Τέλος, στην καφετέρια οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν αγναντεύοντας το χιονισμένο τοπίο που κόβει την ανάσα μέσα από τις πελώριες τζαμαρίες, ενώ μπορούν παράλληλα να ξεφυλλίσουν ένα βιβλίο από τις βιβλιοθήκες, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους δίπλα στο τζάκι συντροφιά με τα χειροποίητα γλυκά του μπουφέ που ξυπνούν αναμνήσεις.

Εμφάνιση χάρτη